Saturday, 6 August 2011

Rezeki dapat stok sabun

ari tu me menang hamper Antabax from Blu Inc --magz her World

Alhamdulillah, me dh selamat collect pun :0


nilah hampernya--worth RM150..memang byk stok sabun mandi +shower gel ni :)
me dh bagi part of isi hamper ni kat my SIL--me pinjam guna nama adik beradik me--so nama my SIL  yg naik as lucky winner pun :)


promo contest ni dlm magz Her World bln Jun  2011


note : moga2 murah rezeki me & uolls di bln yg penuh barakah ni :)


10 comments:

Eyriqazz said...

wah,tahniah MZ.. rezeki ..memang murah dengan contest...teruskan dan target bigger contest pula..

dilazfamily said...

tahniah MZ.Best yer dapat hadiah macam nie

tiefazatie said...

wah..best2..tahniah sis!
ye kan..hadiah dettol yg kak nana amikkan adik ifa xleh nak g amik lg nie..hee

Kak Aya said...

tahniah MZ....banyaknya sabun ..

Wansteddy Tales said...

Tahniah! Wan blm amik lg hadiah ni. Nak pergi ke Blu Inc amik masa coz jauh dr rumah. Tgu beberapa surat n redeem sekaligus, senang sikit :)

DeQWa said...

wah,tahniah tahniah tahniah...rezeki bulan posa.....nnt leh la men buih2 sabun...hehe

deqlis said...

tahniah... syok mandi sabun..

SyUhAdA said...

wahh..byknye sabun..bleh wat stok beberapa bln tu..hehe

Chekgu Azrine said...

congrats Mz.. lepas ni tak yah beli sabun utk jangka masa yg lama.. hehehe

jimat MZ

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

belum penah beli mag ne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails