Friday, 12 August 2011

TENSION!!! --blog me kena malware --rasanya dapat dari blog redmummy (in my blog list)

adik me, my SIL, my niece, mira my BFF semua email me ckp benda yg sama

me cepat2 remove redmummy from my blog list

1st time ni blog me kena gini..TENSION!!!! harap2 dh ok dah ni...




12 comments:

Ijah EmoTemo said...

ijah ok je bkk blog sis :)

Lin Azlina said...

NI DAH OK..MALAM TADI MMG KENA MALWARE DARI REDMUMMY...

nieda said...

saya pun pernah kena juga dari blog redmummy. Mayb sebab blog tu terlampau byk banner iklan, mmg senang malware nak serang.

AMMAR YASIR said...

Mujurlah bukan Blog Ammar.hehehe... Red Mummy dah ramai kenal kan

Nana said...

saya penah kena mcm ni
kena remove blog dia baru ok

Chekgu Azrine said...

dah removed jugakk..takut!!

amiey lee said...

huhu takut le plak kalau gini

kayyana said...

owh.. red mummy ada jugak dlm blog list yana.. tp so far ok je.. eee.. takutnye..

-atiQah- said...

tulah..semlm sy nak baca blog MZ, tp xdpt sbb ada malware dri blog redmummy..2,3 kali sy cuba tapi xdpt..ni dh ok dh..

MamaYatie said...

mlm tadi saya tak leh bukak..pg ni ok jer

Ya ALya said...

malam tadei memang tak dapat bukak pun blog MZ....baru hari ni dapat bukak...ramai gak tau yang kena macam ni..........tapi blog ya tak kena la......

tiefazatie said...

owh ye ke..ifa ok x?sbb ada gak tue RM dlm bloglist ifa..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails