Saturday, 13 August 2011

Sudah konpem rupanya : Yusry, Lisa naik pelamin 2012

tadi masa drive pegi antar zharfan to smart reader, terdgr kat sinar.fm psl berita ni..me minat dua2 Lisa+Yusry pun actually...:)

ni me amik dari berita harian online


Eksklusif: Yusry, Lisa naik pelamin 2012
Oleh Zubir Mohd Yunus
zubir@bharian.com.my
2011/08/13

Yusry (kiri) dan Lisa Surihani
Yusry (kiri) dan Lisa Surihani
 
Pengarah KRU Studios, aktres popular belum pilih tarikh sesuai

KUALA LUMPUR: Buat pertama kali, pengarah KRU Studios, Yusry Abdul Halim, 38, mengakui dirinya sedang bercinta dengan aktres popular, Lisa Surihani Mohamed, 25, sekali gus mengesahkan segala gosip sebelum ini dan jika tiada aral melintang akan ke jenjang pelamin tahun depan.


note : Amiin..moga2 segalanya dipermudahkan dan dipercepatkan--agak2 Lisa tak risau ker kot2 jd mcm Erra plak nanti heheh anyway, perkahwinan adalah perjudian kan..

14 comments:

BeloG MTT said...

Alhamdulillah... Secocok ! :)

Elaun cola untuk kaitangan swasta ??
http://www.lailyqaisyirah.com/2011/08/elaun-cola-untuk-kaki-tangan-swasta-15.html

Ya ALya said...

yup betul.....perkahwinan memang satu perjudiaan kan......

mamaNoriz said...

alhamdulillah... semoga cinta mereka mekar selamanya...

Eryati said...

amboi yusri..semuanya nak yang cantik aje..harap2 kali ni bertahan sampai akhir nyawa ye..jangan plak 2 3 tahun aje...

MamaYatie said...

semoga berkekalan la kali ni..

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah. diorg sgt secocok ;P

Chekgu Azrine said...

semoga kekal ke akhir hayat

mr_right said...

mr right kiciwa !! huwaaa ~~

RUPA PARAS BUKAN SEGALANYA(:

laskar pelangi said...

alahai.....=.-

Ummi Dania Yasmine said...

so sweet...jangan jadi macam erra ler...harap2...doa yg terbaik buat keduanya!!

CIK PARO! said...

kesahnye yusry da nak dekat 40 seh umur die..

anisalya said...

dengan erra tak ada jodoh...
semuanya ketentuan Allah kan?!

tiefazatie said...

kte doakan je kebahagiaan dorg kan2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun pk yg sama.. apa pun semoga kekal ke anak cucu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails