Monday, 1 August 2011

Pegi spa pada bulan puasa | pelik ker tak?

last sekali me pegi spa ialah masa end of april ari tu, me beli voucher from milk a deal--me beli dua voucher, so me pegi dgn hubby--spa tu kat kota damansara

sbb dh 3 bln tak pegi spa, so rasa teringin nak pegi lagi--tunggu deal yg ok--ok bagi me ialah harga bwh RM100 and WAJIB ada massage+scrub--sbb me suka dua treatment ni bila pegi mana2 spa :)

so dh few days dok usha2 satu milk a deal tu Fur Elise Beauty Pandan Perdana..then pagi tadi, dh selamat beli--RM50...actually me tak biasa dgn area Pandan Perdana ni--nak kena google map lah sblm pegi spa nanti..


lama lagi expiry datenya utk redeem voucher ni..8 august - 8 november.

kalau me pegi spa masa bln puasa ok tak? sbb me belum start ngajar, so boleh jer me kuar daytime weekday utk pegi spa jap--treatment for dua jam setengah ni...

jom spa ramai2 uolls :) ada saper2 nak dating pegi spa dgn me tak? ;)

selamat berbuka puasa & berterawih yer!!


8 comments:

aimi shaniza said...

Betul ke yg rm400++ jadi rm50 je.jom jom p sama2.en suami dh bg greenlite nk banjer ni.jom

Ummi Dania Yasmine said...

wah.....i pun tak familiar area tu...bestnya spa...

mama_umar_maryam said...

hik2,takut pas kene urut sedap2 tu perut bunyik2 laporrr..

Nana said...

hehhhe saya ada gak fikir mcm mz
ok ke g spa bulan pose ehhe
sebab ritu ingt
klw tak jadi g langkawi nk g spa
guna voucher dapat masa event proton aritu..
xtau bile nk pakai

Aku Ibu Muda said...

voucher spa milkadeal yg dulu tu pon tak redeem2 lagi...huhu..ntah2 dh expired :(

mizzura said...

last year ada g spa kaki jer..boleh je nak g...tapi tak dapat minum teh dia lah...salam ramadhan..

tiefazatie said...

bestnya...hee

AkmaFaizal said...

jom2 kite berspa...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails