Saturday, 6 August 2011

Khairul Fahmi Che Mat -- kalau pegang tangan tu agak2 bukan orang ketiga ker..

credit oh bulan


Hari ini, kami menerima 2 keping gambar Dahlia Teck bercuti-cuti bersama rakan, serta seorang jejaka yang dipercayai amat popular orangnya.


pic tu dari belakang..tapi mcm ada iras2 kan dgn gossip panas terkini tu..

pic cilok dari blog cik epal



note : lu pikirlah sendiri...

20 comments:

LYAfrina said...

BKN IRAS2 LAGI..
TP SGT2 MIRIP...

ERMM..
SEKSINYA...

MamaYatie said...

kantoi sudah..huhu

aesh came said...

Huhu~~bulan pose~ so no komen.. =)

Aku Ibu Muda said...

hurm.... bila dah famous...tunang ditinggalkanlah

teringat mawi-ina dulu :(

Nafisa81 said...

betul..teringat mawi dulu..pastu terus merudum...elia tak cukup cekci kottt

cik dah faridah said...

salam ramadhan...

kantoi dah......

cantik header baru....sempena ramdhan yek

al-lavendari said...

itu yg malas nak jadi popular tu ..! hehe

shidasyakirin said...

edisi kantoi la nie..

Farra Dhelina said...

oh...hermmm... begitu kisahnya ye..

Kak Aya said...

hmmm lumrah orang muda-muda dan popular.

Firdnurjue said...

dah sah2 la nie..hipokrit betul!!!statement kat paper tak boleh blah!!!

**idup nie karma...so..wait n see jeak..huk3

Ya ALya said...

itu la orang popular....ramai yg nak......teringat kes mawi dgn ina dulu kan........dah tunang tapi putus...sekarang mawi pun dah tak popular mana pun......

notti netti said...

uish..nak gosip lebih2 bulan poser la plak...ehehe........lepas raya lah gossip....ehehe

N@di@ said...

cian kat ex tunng fahmie hmmm

anisalya said...

anngap je la takde jodoh kan?

DeQWa said...

ape la nk jdi kan,memang la xde jodoh tpi kena pikir gak perasaan org sekeliling,dulu bkn men soh masuk minang,bile dah jumpe yg baru..terus buang yg lama,ibarat habis madu sepah dibuang...yela,umo mude lagi kan 22thn,lom cukup matang dgn keputusan yg dibuat...nk enjoy jer lebih....ish3,dugaan duniawi...

Mama Zharfan said...

@lya : tu la psl..

@Mama Yatie : kantoi kan...

@aesh came : tu la, tak leh komen lebih2 ni...his private life pun..

@Aku Ibu Muda &Nafisa81: kan kan...kira sejarah berulang2..

@cik dah faridah : salam ramadhan :) kan dh kantoi...header baru kebetulan bln ramadhan hehheh

@al-lavendari : tuan haji dh memang popular pun :)

@Farra : gitulah gamaknya..

@Kak Aya : typical man..

@Firdnurjue: sgt setuju!

@Ya Alya : ya sgt betul tu..

@notti netti : heheh

@Nadia : cian elia...sbb dh pakai tudung so dh tak sexy pada mata lelaki agaknya..

@anisalya : yep, elia pun cantik, mesti ramai jer lelaki baik2 utk dia kan..

tiefazatie said...

ifa dh baca kat forum cari sis..ada byk lg details nie..haha..but ifa mls nk wat n3..xsuka2..haha..

mls nak komen lebih2..sbb dh baca nie..n banyak je org nampak dorg kt USS nie..

tpa da 1 kenyataan peminat yg amik pic ngn apek ifa xleh nak terime..haha..rasa kelaka la budak 2org nie berlakon dpn org ramai nie...erm..mls ckp..haha

deqlis said...

sebb tu laa amik tindakan cepattt jer nak putus tunang erkk?? hmm tu laa org lelaki sukar nk cari yg setia...

teringat kata2x di sebuah forum
" klu mawi pun boleh, apatah lagi Khairul Che Mat" hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau dah bertunang tue pandai2 le jaga diri. tak payah nak keluar dgn ppuan lain dgn alasan "anggap adik" .. manala tunang tak marah kuar dgn "adik" pakai skirt lagi pendek dari skirt adik2 yg bawah umur 2 tahun.. hish..

kalau la seseorng lelaki tue seantero dunia dah tau tunang org kenapa masih sampai hati seorang ppuan itu nak kuar dengan "lelaki" yg jadi tunangan org tue ye.. tiada hati/belas pada si pihak ppuan ke? dunia nak terbalik..

camanapun "lu pikir la sendiri" mereka yg tahu kebenaran. dan jangan lupa dunia ini bulat esok2 kalau jadi kat diri sendiri semula pandai2la selak diari tahun 2011 ye.. adios..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails