Friday, 12 August 2011

Biskut raya sedap dimakan sebelum hari raya| silalah cuba

me bukan penggemar biskut raya...me mkn beberapa jenis ajer...antara my fav ialah cornflake honey..
ni me beli semlm kat Giant Batu Caves, harga RM5 satu bekas ni..


me tau senang jer nak buat..tapi me mcm tak de masa--hehe alasan...beli lagi senang :p


dh selamat separuh balang masuk dlm perut me :p

time raya dh muak tau tgk biskut raya kat mana2 sahaja umah yg me pegi...tak denya me berkenan or terliur nak mkn pun :p

uolls tempah/buat sendiri ke biskut raya? tabik spring those yg terer and siap jual2 tu..:)

12 comments:

mama tisya said...

kita tk pernh bli..slalu buat nk2 mama kita ada org order tp sejak mama kita tk sihat so tk amik order..just wt utk mkn sendiri je...tp thn ni ada bli ngan member opis conflake coklat sebab menarik je..hehehe

Nana said...

ehem2 tabik ke hahaha perasan lak kan hehehhehehe

btol2 stuju biskut raya sedap dimakan sebelum raya nanti dah raya xpandang dah biskut2 ni semee

Daniela said...

wahhh..tak sabar nak makan biskut raya..heheh...

http://www.rm20segera.com/?r=pendetaduit

Myra Jay said...

Myra buat gak tahun nie...
Biskut cornflakes tu wajib stp tahun..

Suka buat kuih raya tp xberapa suka makan :)

Ijah EmoTemo said...

biasa nya mmg buat sendiri kuih raya. but this year maybe tak buat sbb oven rosak. nk beli mcm malas. jd xda kuih raya kot this year. ehehe , pergi makan umah org je kot ekekek

me suya said...

cornflake madu ni mmg buat je mZ
kueh2 lain nampak gaya tahun ni hanya beli.. xsempat lgsg~

Fara said...

pernah buat mase kecik, time tu tolong mak.. hehe kire buat gak lah kan. skrg ni beli je, tp ade gak bersemangat aritu nak buat sbb umah mertua ade oven besar. tp semangat je lebih, tak de buat pape pun.. beli je lah jwbnye

Nur-nba said...

Wah sedapnya.. Memang kalau dah tiba musim raya, tak berapa nak lalu makan kuih2 ni. Baik makan sebelum raya kan.. :)

Matjoe said...

control mz, kontrol, hehe

Ya ALya said...

biasa biskut ni memang buat je,jarang la beli kt orang......kalau kerepek2,kacang2 tu beli je la.......

tiefazatie said...

kuih raya yg nie mmg sedap..hihi..jrg dh wat nie..sllu dpt je nie..haha..xpun beli mna suka..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahun ne kureng mengorder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails