Monday, 1 August 2011

MZ in magazine again | Parenthood August 2011

Alhamdulillah..me murah rezeki dgn magz under Today Publishing (mami baby& parenthood) :)

semlm me buat entry psl adik me menang voucher RM500 from Parenthood August 2011:) actually dlm magz yg sama, pic me & lil ariff pun ada gak :)

we won 3rd prize for Stars of Pureen :) dpt hadiah hamper Pureen worth RM100 :)


ni my fav pic ni..taken masa kat Notts :)

tq Parenthood & Today Publishing :)

uolls kalau minat+rajin+suka menang hadiah brg2 baby, sudi2kan antar pics kat magz under Today Publishing ni :)
besh sbb dpt hadiah--kalau tak de hadiah, me tak de nya rajin nak antar pic :p

note : 1st winning for august 2011

note #2: juadah bukak puasa ari ni uolls msk/beli kat bazar ramadhan?


12 comments:

::EIDA:: said...

Beli & masak ! HEHEHE~

Nisa' Azman said...

wah2..congrats MZ n Lil Ariff.. untungnye dpt hamper Pureen.. ^_^

rahayu said...

tahniah

Azura said...

wah2 tahniah :)

OMR (Rose) said...

wow! tahniah!

buka puasa hari ni? hmm....macam sempat masak nasi je...nampak gaya lauk kena beli la

Oh My Rose

Aku Ibu Muda said...

bertuah sentiasa ye MZ

sy hari ni beli murtabak je kot...sampai rumah dh lewat, mlm baru masak :)

Mama Zharfan said...

@Eida : heheh bagus2

@Nisa' : tq :)

@rahayu : tq

@Azura : tq

@Rose : tq :) me pun rasanya msk nasi ajer ni

@Aku Ibu Muda : rezeki :) besh gak murtabak tu :)

Cik Tqah said...

congrats mz.. rjn betul join..trgn gk nk join..tp malas..haha

Liza said...

Tahniah MZ.. Best hadiah dia ek. Selamat berpuasa!!

Nana said...

tahniah!

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ..

juadah masak le MZ.. kalau beli tak brp sedap ler.. kuih2 or murtabak je kena beli la.. hehee

tiefazatie said...

bestnya...murah rezeki sis nie..haidah best2 lak tue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails