Tuesday, 23 August 2011

2nd time pegi Blu Inc | selonggok LipIce | jom main teka2 and win LipIce!!

semlm me pegi Blu Inc office sbb nak collect hadiah yg me menang dari magz Female...

 
tu semua magz under Blu Inc


ni salah satu hadiah yg me amik--yeszaa...selonggok LipIce stuff berharga RM200!!!


MZ nak bagi kat uolls some of the LipIce :) jom main teka teki

(1)cuba teka ada berapa item/LipIce yg MZ menang  dlm pic kat atas tu..
(2) apakah tarikh bday my zharfan & my ariff

sorang boleh teke sekali ajer...teka teki opens till 12 mindnite tonite! saper yg jwb betul dan cepat, akan menang LipIce dlm pic kat atas tu...tak sure lagi MZ nak amik berapa winners...tgk nanti mcm mana...result esok!!

selamat berteka teki ;) me hidekan comment those yg menjwb teka-teki ni, me akan publish mlm ni/pagi esok sbb tak nak ada org tiru2 heheh


30 comments:

Jiji-Fify said...

Woooowwww!!! menarik nih!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

:: Mrs.Eady :: said...

16 pack lip ice

birthday zharfan : 24.05.2005
birthday ariff : 15.04.2009

hikhik....

Norazrani Maamin said...

nak cubalah..hehe

1) 17 Lipice
2) Zharfan: 24/5/2005
afiff: 15/4/2009

Cik Tqah said...

1) 16
2)besday MZ- 28 April 1976
besday Zhafran-24 may 2005

Cute MuM said...

cute mum nak teka.

1) 16 item
2) zharfan : 24 mei 2005
ariff : 15 April 2009

Nana said...

(1)cuba teka ada berapa item/LipIce yg MZ menang dlm pic kat atas tu..
(2) apakah tarikh bday my zharfan & my ariff

JAWAPAN 1 : 50 ITEM
JAWAPAN 2

BDAY ZHARFAN : 24 May 2005
BDAY ARIFF: 15 april 2009

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

17 lip ice
Zharfan-24/5/2005
Ariff-15/4/2009

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

17 lip ice
Zharfan-24/5/2005
Ariff-15/4/2009

fiezah91 said...

lipice: 16

birthday zharfan: 24 may 2006
birthday ariff: 15 april 2010

mama tisya said...

nk cuba teka

no 1 =ada 17 lip ice

no 2=birthday zharfan (24 may 2005)
birthday ariff (15 april 2009)

ajumohit said...

1) lip ice 17 batang

2) besday arif 15/4/2009, besday zharfan 24/5/2005


tq

abbie eusoff said...

lipice= 18
bday zharfan = 24 may
bday ariff = 15 april

isabelle said...

16 items.

24 May 1995-zharfan
15 April 2009-ariff

Fadzillah Kamarudin said...

1. 16pcs

tarikh bday my zharfan 26.05.2005
tarikh bday my ariff 15.04.2009

MiErA said...

miera nk cuba..ada 16 lipice..
birthday ariff=15 aprl 2009 (10 days before my birthday, tp thn lain2..heee)
birthday zharfan= 24 may 2005~~

=)

mamano'a said...

nak jawap!!
1) ada 15 jenis item lip-ice
2) birthday zharfan 24/5/2006,birthday ariff ala..xsure tp bln 4/5 tahun 2009

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cepat tekaaaaaaaaaaaaaaaaa

MamaAimy said...

hi suzie,

salam kenal

ni jawapan saya:

1) LipIce ada 16 kot...heheh
2) Beday Zharfan : 24 May 2005
Beday Ariff: 15 April 2009

mintak-mintak betul :)

Maza aka mama aimy

e.l.i.s.s.m.i.e said...

1) 16 kot :p

2) ariff - 15 April , zharfan 24 may

azelyusoff said...

Saya nak teka..

1- cuba teka ada berapa item/LipIce yg MZ menang dlm pic kat atas tu.. 18

2-apakah tarikh bday
♥ zharfan 24/5/2005
♥ ariff 15/4/2009

HuRuN^AiN said...

(1)cuba teka ada berapa item/LipIce yg MZ menang dlm pic kat atas tu..

ANSWER: 16

(2) apakah tarikh bday my zharfan & my ariff

ANSWER:
ZHARFAN: 29 MAY 2005
ARIFF: 15 APRIL 2009

tiefazatie said...

wah..best2..nak join gak!hihi..

1- ada 16 item

2- birthday zharfan: 24 mei
birthday ariff: 15 april

ok sis..siap!hee

ramlah melaram said...

1) lipice ada 16 ketoi

2) birthday zharfan : 24.5.2006
birthday ariff : 15.4.2009


sekian terima kaseh :D

SyUhAdA said...

nak teka..

20 item..btol x??
hehe..

birthday zharfan:24 May 2005

birthday ariff: 15 April 2009

SyUhAdA said...

ehh...nak tukar jwpn yg 1st tu..16 items..

~kc ilah~ said...

a)17
b) zarfhan-24 May 2005
arif-15 April 2009

~kc ilah~ said...

a)17 pcs
b) zarfhan-24 may 2005
arif-15 April 2009

Nisha Ramlan said...

seventeen :)
errr..

DeQWa said...

Salam akak,nak mencuba nasib jugak....
jawapannye adalah...
1)16 item semua...
2)Ahmad Zharfan bin Rohisham (24 Mei 2005) dan Ahamad Ariff Shah bin Rohisham (15 April 2009)
moga2 ade rezeki saye....TQ sis

anisalya said...

tak sempat pulak nak join...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails