Thursday, 18 August 2011

Feeling ala2 kat Disneyland | mak budak temankan anak2 ajer



ni kat 1utama, masa cuti nuzul quran semalam--sajer jln2 kat 1utama, sbb dh lama tak pegi situ--most kedai under renovation :p
zharfan & ariff nak naik benda ni..me pun naik gaklah sbb temankan  ariff --kecik lagi, tak leh naik sorang2--harga sorang RM3 so papa pun bayar RM9 utk mama, zharfan & ariff--pusing2 kat level tu ajer round kedai2 hehehhe, dlm 5 min ajer pun :p

uolls pernah ke naik benda gini--yg kat shopping complex :p


10 comments:

Chekgu Azrine said...

dah lama tak gi 1U.. best gak erk

Ummi Dania Yasmine said...

pernah. dania naik sorang sorang train ni...heheheh

Kak Aya said...

anak2 pernah naik la...mamanya tak pernah ada pengalaman naik...kat Selayang Mall ada, pusing2 sekitar KFC, McD

transformed housewife said...

tak pernah naik dgn anak2 sbb anak2 dah boleh naik sendiri.

Lelord said...

ekekekkee penah2 kat tesco melaka ada

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kalo balqis tengok ni sure dia pun nak naik gak, suka nagat dia degan animal train ni

cikpia said...

mak nyer yang syok lebih... he he...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

penah amana penah naik.. tapi dia naik sorang..dia punya jerit masa dah jauh dari kitaorg tue..sikit punya kuat...muahaha..nak naik sgt pastu takut...

Nana said...

eh besar ek aritu g mines ada gak menda ni nak kasi damia naik tapi dia takot hehee

tiefazatie said...

comel gle!sis pun leh naek n ie..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails