Sunday, 7 August 2011

Rezeki Ramadhan - lil ariff & papa won KFC chicky-mr bean contest | kebetulan plak terbaca psl Mr Bean accident..

Alhamdulillah...ari jumaat 2 hari lps, masa me dok sembang2 dhn my BFF ayu arjuna itew, mr hubby call, ckp KFC call him,mintak address sbb nak antar hadiah --he won KFC contest --conso prizes...

and hubby ayu pun menang gak :) so kami antara 84 org conso winners for this contest :) tak de rezeki nak menang hadiah utama :p

contest KFC (offline contest ni) every year actually,.... last 2 or 3 years, ayu menang 1st prize tu...dpt hadiah worth more than RM1k!! memang pro my BFF itew ;) me ni 1st time menang, pernah gak join masa thn 2009, tapi tak menang :p
so thn ni, me antar 3 entries, 2 entries nama me & zharfan, 1 entry nama mr hubby & ariff--so nama mr hubby yg lekat lagi utk menang...again!


anyway, not bad hadiah conso tu sbb ada vouchers Toy R us and voucher KFC :) my zharfan dh lama book nak beli transformers mask :) bolehlah guna voucher tu nanti..

----------------------------------------------------------

then masa me baca Kosmo Online semlm..ternampak plak berita psl Mr Bean terlibat dlm kemalangan kereta--keta mewah tu....me pernah terbaca, Mr Bean ni antara 10 org terkaya kat UK...and dia ni very bijak pandai (lecturer taraf professor kalau tak silap)

ni me copy paste dari Kosmo..

Mr. Bean terlibat kemalangan


BAHAGIAN depan kereta Rowan Atkinson yang remuk.



CAMBRIDGE, Britain - Pelakon komedi terkenal, Rowan Atkinson hampir maut apabila kereta mewah yang bernilai £650,000 (RM3.19 juta) yang dipandunya terbabas, lapor sebuah akhbar semalam. 

Pemegang watak Mr. Bean yang memandu kereta McLaren F1, 56, itu berpusing sebanyak tiga kali dan melanggar pokok dan papan tanda kelmarin dekat kampung Haddon, barat England.
Dia keluar dari kereta itu dengan mengalami kecederaan kecil. Keretanya turut terbakar dalam kejadian itu.

Atkinson dibawa ke sebuah hospital untuk menjalani pemeriksaan rutin.
Dia sebelum ini pernah terlibat dalam kemalangan pada tahun 1999 di Lancashire. - Agensi

note : 4th winning for August 2011

7 comments:

dilazfamily said...

tahniah MZ.Lepas nie bolehlah beli transformers tu dan berbuka pose di KFC. Tahniah sekali lagi.memang best menang hadiah macam nie kan.lama tak dapat hadiah

Lelord said...

tahniah

Safiah Ibrahim said...

taniah!!

Kak Aya said...

bagusnya keluarga MZ, semua suka join apa2 contest..itulah kata org, tak rugi kalau suka mencuba ni..

SyUhAdA said...

thniah MZ..
bes tu dpt voucher kfc..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye menang2 selalu..

tiefazatie said...

saguhati pun..mo jg dkt rm300 kot values die sis..tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails