Friday, 19 August 2011

camana nak simpan pinggan corelle | sekali sekala melayan KEYWORDS

time rajin and free, me suka check nuff analytics---and semlm me tgk kat part keywords :p


senyum2 sorang2 me tgk keywords tu...

meh me tlg jwbkan..

camana nak simpan pinggan corelle? emmmm ada cara spesel ker..

tu dia....
me bantai simpan kat atas rak dlm kitchen kabinet tu..rak stainless steel ni boleh tarik kuar masuk :) tempah khas masa me tempah kabinet tu ;)

ni collection my corelle....so far ada 3 set yg berlainan jenis design--set yg ni adik me bagi--dia beli kat OZ--murah giller katanya--harga separuh or even cheaper than separuh compared dgn harga kat Msia

yg ni my 1st collection (summer salad/fruit design)--me kirim kat ezna time dia pegi holiday kat langkawi :p--tq ezz!!!

ni yg me beli this year (design european herbs)--guna duit hasil income heartbeat :p


sbb nak complement set corning ware design yg sama (menang contest dlm magz jelita)


harga beras basmathi..

tu dia..


ni yg 1 kg ajer..me beli sbb me suka mkn+msk nasi beriani--bln puasa dh dua kali msk nasi beriani
kat UK beras ni sgt MURAH!!! memang tak leh compare dgn harga kat Msia :p

kasut clarks? ha..ni kasut clarks yg me sempat beli kat UK :P--kaler merah and pinky2 ajer :) harga dlm 15-25 pound each pair


parkson when i grow up contest?
semlm me dh dpt surat nya--boleh redeem prize from 1st sept onwards




sekian entry GIGIH menjwb keywords :)

nak tanya apa2 ker? sila2 heheh

note : ari ni me bukak puasa kat UIA --my faculty buat jamuan utk staff bukak puasa ramai2 :)


5 comments:

Ya ALya said...

selamat berbuka puasa beramai2 MZ

mama_umar_maryam said...

hehe,samelah,mmg suke tgk analytics nuffnang tu..kdg keyword tu byk plak kuar name zety..pelik2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sila buat cara2 masak nasi beriani

MamaYatie said...

luv this n3..tolong jawabkan soalan yg mencari..nice!

tiefazatie said...

hihi..nice la sis!bestnya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails