Monday, 29 August 2011

bersiaran dari kampung | banyaknya agenda bila kat kampung

me selamat sampai kat kg pd hari ahad pukul 1 pagi--journey selama 11 jam...very tiring sbb jemm dari pdg tengku sampailah sampai umah me kat Melor

kat kg..mcm2 aktiviti...so nak berblog rasa tak de semangat --jenguk gak jap sbb nak moderate komen

tq uolls yg masih sudi singgah

mlm ni mlm raya..horeyyy!!


7 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

Selamat hari raya mamaZharfan... saya ade sahabat asal dr Melor... :D

mamashikin said...

kak, melor kota bharu ker?dekat jer tu dr rumah saya..

Nisa Greennnpanda said...

wah, dh smpi kg eh? hehe.. sronoknye.. lame btul, 11 jam woo.. XP

me suya said...

huhuhu sebelas 11jam..
hari ni suya nak balik Kb entah berapa jam la yer MZ.. Suya duk Lipis ni nak g kerja pun sakit dgn jamm~

ziraziz said...

jgn main mercun tau... hehe

juanita said...

Selamat hari raya juga.
Insyallah, jika ada kesempatan saya nak kerumah awak. Nak pass kan belen hadiah ritu & nak bergambar sbb jadi pemenang 1st time contest di blog tetikus

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

iye.. saya mmg setia menyinggah di sini muahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails