Friday, 12 August 2011

Alhamdulillah | bersama teruskan perjuangan--dlm apa jua yg uolls lakukan

tak senang tapi tak susah..semuanya telah tertulis di Loh Mahfuz perjalanan hidup masing2..


Alhamdulillah..

note : sekadar kenangan utk MZ dan anak cucu --jika blog ini masih wujud beberapa puluh tahun yg akan datang..


20 comments:

Suliana said...

tahniah kak..

Kalamhati said...

Alhamdulillah..congratulations again MZ..proud of u!

❤ lovelymasha❤ said...

congrat MZ

Ely Hasrul said...

kena panggil dokter ke pasnih.. hehehe congrats suzi.. bangga pulak rasenye.. xpasal2 hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz

tiefazatie said...

wah...tahniah sis!

Kak Aya said...

tahniah, MZ ..kak aya pulak rasa bangga , yela kak aya hanya lepas takat spm je..

Ibu Ayra said...

tahniah MZ...i tak sekuat u...my MSc just half way...then i quit... concentrate on family...

Nur-nba said...

Syukur Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan buat Kak Suzie. Pengorbanan & penat lelah akak akhirnya terbayar dengan kejayaan seperti ni..

Moga satu hari kami pun akan dapat ikut jejak langkah akak ni. Tumpang gembira.. :)

BabyIbu said...

tahniahhh..satu kejayaan yang tak ternilai harganya.

fatin athirah said...

wow! Tahniah Doctor Law!

fatin masih lagi asasi in law. jauhnya perjalanan.

never give up kan?

MZ , you amazed me!

lepas ni boleh la tanya apa apa pasal law. hehe

selamat bertugas MZ. i heart you!

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah :)

tahniah sis :)

mama_umar_maryam said...

sgt2 proud of u mz, inspired a looot of ppl tau..=), btw resepi siakap konon sedap sgt tuh zt ade share dah resepi die,tgk kt link ni http://superzetymarlia.blogspot.com/2011/08/plan-masak-untuk-buke-arini.html

Oyis said...

tahniah kak. dah finalize dah semua nya skang ni. saya hrp masa utk dpt surat cinta ni sampai jua soon

Hunny said...

Congrats Dr Suzie, saya ni tengah kumpul kekuatan nih nak menyambung..:)

MOH KEMBARA said...

Assalamualaiku Mama ,

Tahniah dan semoga berjaya dalam kehidupan di dunia dan akhirat!

ziraziz said...

congrats dr.suzi a.k.a dr. mama zharfan...

Em's Family said...

congrats Dr... lepas ni kene panggil dr lah :D

me suya said...

Alhamdulillah..
Dr Suzi sudah~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hai dr suzz... bukan pn. suzz lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails