Friday, 12 August 2011

MZ dalam Harian Metro Khamis 11 Ogos 2011 | Scotch Brite & Harian metro

dlm pukul 10 pagi, my comper fren nama Hidayah sms me, tanya dah beli Metro ke belum? me ckp lom, and tanya naper, so dia ckp dh kuar psl Scotch Brite tu..

so me pun bergegas cari Metro--nasib baik kat dlm UIA ada jual..tu pun menapak jugaklah dari ofis me
then ternampak kat cbox, ibu qaleesya pun inform psl berita tu, and ptgnya, amy mama tisya plak sms inform psl ni gak

nilah bendanya....

tajuk berita tu psl winner 1st prize...

nama me terselit kecik ajer...

and picnya :)


note : sekadar kenangan tuan punya blog di kemudian hari :)


16 comments:

mama tisya said...

mil blk kj bw pulang metro..belek2 nmpk gmbr mz...tisya pn dk tgk nmpk zharfan..siap ckp..ni kwn mama busday tu kn..die nk ckp yg p busday zharfan la...hehehe

notti netti said...

wah! bestnya............masuk paper.....and menang hadiah.

Nana said...

wewitt pemes eheee

azura samsuddin said...

wahhhh sis, tahniah masuk Metro ... sume kenal sis tau hehhe

blog-tips-kurus said...

Big congrates sis!!

*kenapa muka ai tak de kat Metro tu? ;)

Peri PiA said...

i saw :)

Lelord said...

pheeweeet..tahniah

Zue AnnaLeeya said...

makin pemesla pasnih...
tahniah...

Qaseh said...

tahniah...

Rizziela said...

Wah! glamernya kak suzie...tahniah

Lin Azlina said...

femes! hehehe..seme kenal

Cik Tqah said...

hoho.. besnyee...

Chekgu Azrine said...

fuhh..MZ foflular cam retis la.. hehehe

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer masuk paper ;)

Tahniah ye :)

tiefazatie said...

wah..ifa xbaca lak..hihi..tahniah sis!

JANNAH means Heaven said...

tahniah auntie;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails