Sunday, 14 August 2011

Nasi Briyani kambing INSTANT

those yg travel abroad mesti biasa beli Brahim dlm kotak like rendang daging instant<<- me suka rendang daging instant Brahim--time malas nak msk and lapar, sedap jer me mkn dgn nasi putih panas2 ;)


latest product from Brahim ialah Nasi Briyani Kambing...me sajer jer try beli...nak tau rasa ok ker tak...yelah, bila me kena pegi obersi, senang sikit nak bwk benda2 gini kan sbb dh tau rasanya mcm mana
harga sekotak ni tak murah gak--RM8.50, me beli kat carrefour wangsa maju


rasanya? oklah, bolehlah, benda2 instant kan, takkan sama/tak acilah kalau nak compare dgn mskn yg fresh dimsk tu :) tapi kalau kat obersi, bila dh lapar and no choice, SEDAP ajer mkn benda2 instant gini ;)


selamat berbuka puasa uolls!


12 comments:

mr_right said...

senang je kann.. semalam mr right tengok majalah tiga, da ade instant rice macam maggi. canggih3 ! hee

Kak Aya said...

benda-benda segera ni memang berguna kala kita amat memerlukan...kalau tak, tak ada nak pandang..

Daleela said...

Samaaaaaa... hehehehe.. tapi kami nasi mandy lamb...

Oyis said...

haih, sedap plak nmpk gmbr nasi briyani kambing ni. nak bukak posa lambat lg nih, summer la katakan .. huhu

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

nasi beriyani kambing dan ayam whitehorseeee.... :(

transformed housewife said...

skrg semua benda ada yg segera. menyenangkan kita. hehe

tiefazatie said...

xpernah lak mkn nie..hee

mama_umar_maryam said...

skg ni bykkn mz,tgal nk list je mane 1 nk bwk,heheh

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..macam-macam produk yang direka sekarang ni. Nak cuba boleh?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau buat sendiri calling2 ye.. nak rasa air tangan dr suzz..kiki

Nana said...

XPENAH LG TRY NASI2 INSTANT MCM NI

Mama Zharfan said...

@mr right : tq sbb sudi singgah & komen2 :) yep, ada kuar kat majalah 3 tu.. :) inovasi ni

@Kak Aya : ha ah, sgt2 lah betul tu kak :)

@Daleela : yum yum beshnya mandy lamb :) anyway, tq sbb sudi drop by & comment :)

@Oyis : heheh me sempat puasa time summer last year :p

@Lolipop : ada org rindu ker heheh

@transformed housewife : yep, teknologi kan :)

@ifa : kalau pegi obersi boleh ifa bwk bekal hehe

@zeti : ya betul!!

@ammar : sila lah cuba heheh

@ila mama amana : me suka msk nasi beriani sbb my fav--ramadhan ni, dh 2 kali me msk nasi beriani..nanti me ajak ila & family dtg umah me one day :)

@Nana : kalau pegi obersi boleh bwk bekal :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails