Wednesday, 10 August 2011

MZ join kelas aerobic di bulan puasa | jangan tak percaya

dh lama tangguh2 nak join aerobic ni--masa bujang2, MZ ialah kaki aerobic ok...bila dh ada anak, dh tak sempat nak join...sbb kelas aerobic waktu ptg, me plak sibuk nak fetch anak2+hubby

pic from google

now me dh start join balik...ari ni 1st day kelas :p bln puasa kelas waktu pagi..harap2 tak haus :)

actually, MZ pernah/sempat join aerobic few months sblm preggykan lil ariff--so it is proven that aerobic can enhance fertility--at least for me...anyway, i'm still on implanon, so harap2 tak de plak tiba2 dpt baby kecik lagi heheheh

selamat berpuasa uolls!!
uolls memang exercise regularly ker?


15 comments:

Nana said...

wah rajin nye mz
saya tngin nk g kelas areboik
tp takut hangat2 taik ayam je kang

syawalsimpsons said...

insyallah ok..sue pun slaloo join aerobik time posa..ok...

waalllaa! said...

mama.ari tu baru me dgr kat radio, pesanan dari pakar la, dia kata bulan puasa blh gak nak bersenam tapi di nasihatkan 30min b4 berbuka n after berbuka, kalau after sahur tak digalakkan sbb takut dehydration.. n saya penah kena cam tu sbb saya exercise masa time pagi.. siyesly rasa sakit senak abes perut.. harap2 mama ok n kuat la.. masa sahur n berbuka minum air banyak2..

mama_umar_maryam said...

zt exercise panjat tangge turun tangge kejar budak2 ni mz, so,assume itu adalah exercise hik3

AkmaFaizal said...

wah..bagusnye. ni mcm ade can utk 3rd baby..akeke

saye bersenam ngan anak2 jelah. bersepah umah, bila mengemas berpeluh2 gak..hehe :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betullah MZ...masa ayu first pregnant dulu pun, lepas 1 month ayu join aerobik...that's time tak tau ayu pregnant...tapi sebab aktif sgt aerobic kot...misscariage pulak ...huhu

Gimi said...

aerobic time pose ni? terer gak akak ni...

apa salahnya tambah baby agi...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah kurusla suzz lepas ne..sekarang pun dah kurus... ila suka join tapi tak tau nak join kat manala

aimi shaniza said...

Wah bestnya ! Nk join jgk ni,tgk akak lu ok x bln puasa ni.sy bkn gagah sgt pn :p

Peri PiA said...

mz,join kat mane?fees brape? :)

azura samsuddin said...

chaiyok2 sis, u can do it!!

Kak Aya said...

kak aya hanya aerobic sekali seminggu..MZ aerobic kat mana? boleh tau?

Ya ALya said...

tak pernah g pun......

cikpuanhady said...

waahh..cayolah dear..

tiefazatie said...

wah..bagusnya sis..chaiyok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails