Friday, 12 August 2011

Apa pun tak dapat | kemaafan dendam yang terindah

ekoran ENTRI INI dan ENTRI INI..

so me dpt email/FB message yg ini..


me tak denya nak berdendam ker apa..not a big deal sgt pun..tapi hanya yg mengalami akan paham perasaan me tika dan saat terjadinya benda tu..now dh ok, tak mau ingat sgt benda2 yg menyakitkan hati..i got better things to think of or look fwd in life

and ternyata Nandos quite kodokut kan...may be tak nak 'set the precedent'--kot2 ramai plak yg komplen kalau lah satu case (mcm kes me ni) dpt voucher sbb komplen kan..anyway, from the very beginning me tak denya berharap nak dpt apa2 pun..

phone call dari manager Nandos? nope! dlm mimpi ajer lah...

buat masa ni, tak rasa nak mkn Nandos dlm jangka masa terdekat...bila rasa sakit ati dh ilang, may be mkn lagi, MAY BE ajer...

peace no war--tapi inefficiency is no excuse..


8 comments:

mOoN said...

pernah terfikir nak makan kat Nando's tapi tak berkesempatan lagi...huhu..

http://www.munirahizzan.com/2011/08/kisah-si-penjual-kuih.html

Hanim said...

NANDOS KHEDEKHUT!!!!

Wansteddy Tales said...

Wan dlu penah dpt pngalaman buruk dgn kfc klcc. Wat repot n tulis dlm blog. Bagusnya manager siap kol wan blk n mnta maaf berkali2 bg pihak staf krg ajar dia. N janji nk kenakan tindakan sewajarnya kat budak tu. Apa kisah selanjutnya? Wan pn xtau. Tp mmg xdpt voucher pape dr kfc. Xkisahlah, bkn harapkn benda free dr dorg pn. Yg pntg servis dorg bagus. Xhadap lagi staf kurang ajar cam dlu. Penah fobia even nk lintas depan kfc klcc nk ke surau pn rs ngilu sngt. Skrg dah ok ;D antara fav fastfood damia huhu

MamaYatie said...

huh..mmg kedekut la..GTO hari tu dpt gak (makan free ke voucher dah lupa) kat Kenny lepas komplen..isk3x

Farra Dhelina said...

tak pandai ambik ht pelanggan langsung

tiefazatie said...

adeh..xpandai amik hati btol..=)

Oyis said...

hmm.. kalo di UK, agak2 nya mmg dah dpt voucher ek kak suzie? lg kan tersalah buat order diorg ganti tanpa byk bicara, FOC, ni plak servis x memuaskan. bkn rugi pon kalo bg customer tu happy balik.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bak kata amana "tedekutlaaaaaa" bukan kedekut ye.. tedekut!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails