Wednesday, 17 August 2011

Rezeki Ramadhan | Won 3 prizes from Female magazine (Blu Inc) - July issue 2011

Alhamdulillah...rezeki dari magazine contest :) tqvm to syima emi sbb alertkan me psl result contest Female Magz July 2011--besh magz ni sbb rajin release result kat website..magz lain tak announce winners kat website (cthnya InTrend, cosmpolitan etc)

faktanya--me tak pernah beli Female magz sebelum ni...July 2011 issue tu 1st time me beli--sajer nak try join sbb ternampak byk contest+hadiah besh--semuanya based on lucky draw :) :)


so nama me naik as one of conso winners for Xixili--dpt voucher RM120--harap2 dpt ler redeem at least one product tanpa perlu me top up duit heheh



and nama adik me pun naik gak--one of winners for Max Factor Hamper



and nama my SIL--one of winners for Lip Ice hamper --congrats to wansteddy sbb menang gak--wan ni every month menang magz contest dgn jayanya..byk hadiah wan menang tu!!!


biasanya me memang bagi part of  brg2 hamper ni kat adik me & my SIL --kira me tlg join utk diaorg--alang2 me beli magz tu kan :)

uolls yg suka join contest magz--mcm cute mum and ila mama amana, silalah join contest dlm Female mazg ni yer...rasanya agak senang nak menang kalau 1st time join--:) sgt berbaloi2 tau..sbb hadiah semuanya value RM ratus2 tu...magz tu harga RM8 ajer :)--cuma nak kena rajin isi form, lekatkan kat poskad and the pos!! bila dh menang magz contest, dh tak de mood nak join CGL (blog contest--sbb mostly hadiah ciput) lebih2 lagi sbb tak de masa :p so that explains why blog contest me dh bersawang tu..

selamat berpuasa uolls!

note : 6th, 7th & 8th winning for August 2011




11 comments:

juelee said...

sama la MZ.. dah takde mood nak join contest CGL, join contest mag.. me bulan nie menang from cosmo magz..
tahniah MZ

Jiji-Fify said...

Wahhhhhh raya sakan la tahun ni!!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Nana said...

tahniah saya rajin join cgl sebab BE seme kt blog tu hahah tu pasai kena selalu update

Syima Emi said...

tahniah mz. n thanks sebab letak link saya.. kebetulan masa tgh browse website female mag, ternampak nama yg familiar. hehehe.. mmg berbaloi2 kan hadiah dari mag ni kan.. patut la lama dah saya x menang dr mag, dah ramai yg blogger yg gila contest join..hehehe..

mummy_ayu said...

tahniah!!...ayu jarang beli mag2 mcm tu ..dulu langgan jba EH, tapi malas gak nak join contest2 tu...kat blog pun gitu2 je la.....

Wansteddy Tales said...

Takdelah banyak... kecil2an saja. Tapi syukur alhamdulillah... rezeki ni kalau xjoin contest, belum tentu nak merasa produk mahal2. biasanya teguk liur berkali2 pn blm tentu nk beli. join contest, labur duit xsampai rm10 labur setem, nantikan saja resultnya ;)

otw nak ambil 4 lagi hadiah baru majalah ;D alhamdulillah...

mamaRIFQY said...

wowwww..tahniah !tahniahhhh!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok..ok nanti ila beli...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada satu hadiah tak amik lagi..somo .. biore

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah,,,tahniah..mz makin hebat :)

tiefazatie said...

wah..best2..cm nak join la..mmg hadiah die ratus2 nie..tp kalu ken claim kat KL tue yg jenuh..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails