Wednesday, 3 August 2011

FInally...UV lebih 1k pada bulan Ramadhan yg penuh barakah | tq uolls

1 ramadhan yg penuh bersejarah--sbb UV melebhi 1k!!!
before this, biasanya every week memang few times page view cecah lebih 1k, tapi UV daily maintain dlm 400-700 gitu ajer (dh ok ler bagi blog me yg sgt bilis tarafnya ni--tak aci ler kalau nak compare dgn blog2 otai/famous amos :p)


UV lebih 1k sbb 1 august/1 ramadhan tu me ada buat entry psl my Scoth Brite winning + the winning pic :) --lps ni nak kena win byk2 gamaknya baru UV tinggi heheh Insya Allah..

tq uolls :)

me ada satu BE jer ni, harap2 masyukk :)

note : congrats to my BFF ezna yg baru menang Ipad 2 dlm FB mydin contest--besh tu!! me teringin gak nak menang ipad for my zharfan...Amiin..moga ada rezeki soon


21 comments:

AMMAR YASIR said...

Semenjak 2 menjak ni dah lama blog Ammar x sampai 1k UV...Huhuhuhuhuhu...sedih

Myra Jay said...

Sama2 kak..heheee..


BTW Tahniah ye..

mysha said...

caYa la kak.. kak , shaRe la kak mcM mn gain smp cenggitu?? oRg punyE blog bukan taRAf bilis kak, kuman pun tak.. kene pakai mikroskop baru leh nmpk...huhuhu

mamaRIFQY said...

wowwwwwwwwww..hebat!!!!

mama tisya said...

tahniah UV lebih 1k

::EIDA:: said...

Wow !! Syokkknyaaa . . .
Bila lah ida nak dapat macam ni....

kak ina kl said...

tahniah sebab tertunailah hasrat dihati nak dapat UV lebih 1000

marinahunny said...

MZ, cik epal punya income bulan ni rm5k++ tu..mmg masyuk lah..

Nana said...

insyallah..ada rezeki mz menang ipad tu..rajin join contest sure ada habuan menanti kan

Nisa' Azman said...

congrats MZ, byk btul UV blog MZ eh.. hehe..

deqlis said...

wow!! nie bukan baby blog lagi nie:))

tahniah MZ drpd Deqlis..

Cik Tqah said...

uv sy belas2 je kak..hihi

Mama Zharfan said...

@Ammar : nak kena work harder tu hehe

@Myra Jay : tq :)

@mysha : ada byk tips2 kat blog2 otai..me pun suam2 kuku jer UV ni heheh

@Mama iqy : :) :)

@mama tisya : tq

@Eida : boleh punya :)

@kak ina : tq akak :)

@marinahunny : yep..memang byk income ick epal sbb followers pun lebih 10k kan :)

@Nana : amiin..

@Nisa' : tq

@deqlis : eh...masih ni :p

@Cik Tqah : kena work harder :)

MamaYatie said...

superb la MZ!
tahniah..manyak tur..1/10 from mine..hahaa

Mama Zharfan said...

@MamaYatie : tq :) ala, sekali sekala ajer ni..kalau every day gini besh gak..tp buat masa ni belum mampu lagi ;)

blog-tips-kurus said...

sis,
rejeki Ramadan tu. u deserved it!!

fazilzura said...

TAHNIAHHH

*∽ IZAN ∽* said...

terBAEK ramadhan lahh..!! tahniahh!!

SyUhAdA said...

waahh..tgginye UV..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah bestkan dia dapat ipad.. tapi blog dia ila takleh komen kena guna lappy hubby

tiefazatie said...

bestnya...tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails