Monday, 15 August 2011

Hari Rabu ni hari shopping raya | cuti nuzul Quran

actually my kids dh settle semua bab2 baju raya--me dh siap belikan for both zharfan & ariff  ie baju melayu + baju moden (tshirt, suar panjang/jeans etc), mr hubby baju melayu pun dh setel--me? handbag dh, kasut dah, cuma baju me ajer--nak beli baju kurung moden yg me dok usha2 tu (harga RM200 sepasang) so nak kena tunggu gaji masuk ler :p bonus yg PM announce ari tu bila akan dapat yek? harap2 cepat ler dapat...

mr hubby kata mesti ramai org yg dok selangor turun shopping2 kat KL kan...sbb KL tak cuti rabu ni heheh me tak suka traffic jem, and haus kalau kuar jln2 time siang ari ni...


uolls cuti ker rabu ni? dh setel ker shopping raya?


14 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

masa i kerja kat KL dulu time Nuzul Quran, time tu jammmmmm kat KL tu....

Nana said...

bonus gomen dah masuk arini dah hehe
dapat tempias sikit2 je
saya keje sebab saya dalam kawasan KL
baju raya tak carik lagi ni

mama tisya said...

opis kt tmpt br ni dh jd KL so tk cuti..kalo opis tmpt lama sgor..tp kalo shopping time sgor cuti sure jammed...

waalllaa! said...

amboii mama..dah up yea bugdet baju raya ..ni mesti sebab PM cakap nk bagi bonus tu yea..heheh.. bonus bukan dapat hari ni ke? rasanya hari ni kan..

b a m b a m ' s said...

syoknya mereka2 yg dpt bonus tuh..huhu

kayyana said...

kak, bonus gomen dah masuk arini ... bolehlah g shopping ek

KSWSK said...

wa keje kl.tak coti..sob..sob..sob...abes la kl jem ngan org2 nak bsopink

mama_umar_maryam said...

ni yg tibe2 rase nk keje kt sgor,huwaaa,pdhal anak jati sgor,bukit jalil tu sekangkang kera je dgn sgor kan..

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu..me rabu ni kena attend prize giving ceremony kat BH..nak shopping gak tapi my kids sekolah sebab sekolah kaw kl

Chekgu Azrine said...

MZ.. bonus dh dapat la today.. hehehe

btw.. rabu kompem ramai umat turun KL sebab selangorkan beso.. so ramaila cuti..

planning nak gi Jln Tar on Thursday malam.. hehehe

DeQWa said...

Bonus dah dapat harinie,hehe....
ermm,baju raye da setel tpi tudung jer belum,putrajaya pun tak cuti...berkhidmat tuk negara...hehhe

Ya ALya said...

cuti rabu ni sb keja kt sgor kan,ya pun tak minat shopping siang hari,suka terjah malam hari je.....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

org gomen dah dapat..ila belum..hehe

tiefazatie said...

ifa xde shopping apa2 pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails