Sunday, 24 July 2011

Dilarang mengambil gambar di sini

siap tulis jgn amik gambar tu...me curi2 amik gambar guna digicam..tapi baju yg warna lain2 tak berani nak curi amik gambar sbb tokey stall baju ni ada tercongok kat situ


me berkenan baju kurung moden plain chiffon full lining (semua kaler pun ada) dgn design bling2 gini..tapi


harganya agak MAHAL --utk me lah--ni harga sepsg RM190 ni..me bajet nak cari yg harga RM150 below, tapi tak jumpa design gini dgn harga yg me nak...

usha2 kat FB pun, tak de yg design gini...byk gak kat FB harga yg RM150 below, tapi design lain or bukan plain colour...

kalau uolls ada nampak bj kurung moden plain chiffon full lining design bling2 gini, online or offline, let me know yer...me nak beli beberapa psg in different kalers (of course bkn kaler putih ler), utk raya+utk pakai gi ngajar gak :)

selamat berhujung minggu uolls!


25 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

beb byk kat butik shah alam...harga diepun ok jer... i selalu beli ke first lady jer :P

Mama Zharfan said...

ayu : ala..jauh plak nak pegi shah alam tu...ingat nak cari area gombak/bt caves/Kl ajer :)

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh, memang cantek sangat2.. :)


http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/terima-kaseh-kepada-kau.html

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik2, akak tgk pun dah berkenan

waalllaa! said...

mama..kat carrefour wangsa maju banyak...cube try cari kat sana..

Mama Zharfan said...

@AyuArjuna BiGoshh : anyway, kat 1st lady, tak de yg design gini...me selalu gak usha2 :p

Mama Zharfan said...

@Hunnym Syot 美智子 : yep..me sgt berkenan heheh

Mama Zharfan said...

@♥MAMASYAZA♥ : tu la psl heheh memang cantik ni :)

Mama Zharfan said...

@waalllaa! : me dh usha2 gak kat sana--mahal!!! semua harga more than RM150 kalau design yg mcm ni..

eiyzniey said...

cantiknyyyaaa

DeQWa said...

rasenye kt euro moda ade,kt jln tar tue...nmpk patung pakai color plain siap 1 family...suami isteri n ank....cantik....hrga xtau la polak,xtgk....hihihi

waalllaa! said...

kalau cam tu..cari kat pkns la kot..kat pkns shah alam ke.. pkns bangi kat ni pun ade jugak camni tapi harga xtaula berapa plak mama..cube la tawar2..ari tu masa beli baju style macam tu kat acrrefour wangsa maju kiteorg tawar2 giler kakak tu..last2 dapat gak kurang..mama wat2 la lembik tengkuk sikit xpun suruh hubby tu bodek..hehe..biasa kalau lelaki bodek cair sikit pompuan2 nie..kikikik

Amy A. said...

eh cantik lah..nk jgk..nnt2 klu jumpe yg cun + murah, share2 la!

Chekgu Azrine said...

mcm penah jumpa je kat care4 wangsa maju baju ni..mcm baju pengantinkan??

Wansteddy Tales said...

oho... Kat Giant Gombak kan. Wan mmg kalau masuk Giant sini dgn sngaja lalu kat stall ni. Besh belek2 baju kurung cantik ni. Siap bg hint kat hubby tu... tahun ni raya belikan mummy baju kat sini eh! hahahha... tapi rege rate 200++ gulp! nk basuh/jaga pn leceh.

Cahaya said...

mama cuba tengok kat blog ni...baju murah2..memang sy berkenan tp baju raya dah ada..kalau tak memang lame dah rembat satu..below 150..
http://ummuwardah83.blogspot.com/search/label/Baju%20Kurung%20Moden

tiefazatie said...

wah..cantik la..hee..harga pun cantik!

SyUhAdA said...

cntik..
tp klay hrga murah msti lg cntik..hee~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada tgok.. dalam fb ila tapi sapa tah jual ye..itulah akibat fb guna hp cikai keke

Aku Ibu Muda said...

MZ, standard chiffon plain macam ni mmg akan pergi more than 150...

kalau yg 150 below selalunya jenis kain kurang kualiti atau kalau ada luck, boleh jugak dapat :)

*sharing pengalaman as penjual baju*

deqlis said...

baju putih camni ada sepasang..tp kain dia deqlis suka tukar2x sendirik..kejap color biru, kejap merah, kejap hijau..hehe...kasik lain sikit...nanti putih semua orang nyakat nk p akad nikah pulak hehe...

MrsNorizi said...

salam.saya ade jual bj chiffon kosong.semua bawah rm100..tp yg baru mlm ni br nk upload.
http://kedaiplussize.blogspot.com

Nafisa81 said...

cantik..

biskut chipmore said...

lawa la kak bajunya

fairuz kun said...

lor.. kdai sy ni kt giant bt cave.. contact la sy 0122732919.. carrefour wgsa mju, tesco ampg, g bt caves ngn giant s. alam sama je.. tgk kat facebook.. baju kurung busana perempuan. uptwn danau kota wktu mlm.. skrg design byk baru2 mmg kami je yg jual desgn tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails