Wednesday, 20 July 2011

7 biji cuppies lambang cinta

masa my wedding anniversary sabtu lps, me sempat tempah cuppies comel yummylicious dari azura the fairy cake :) me pick up cuppies ni kat mid valley (azura keje kat area midvalley)


siyes sgt comel!! me request design lovey dovey :) azura sgt creative--and paling utama me suka rasa cuppy yg sgt sedap itu :) drooling mode di pagi hari :) me order cuppies vanilla flavour sbb me tak mkn apa jua jenis kek yg choc flavour :p

harga cuppies ni pun very much affordable--kalau design icing biasa2, cuppies harga dlm RM1 each cuppy, kalau design fondat icing mcm yg me order ni,  harga dlm RM 3 percuppies :)

tq azura! :) ni azura bagi me free gift apam(me ingatkan mini cuppies ni) polkadots yg sgt comel yg sedap :) sooo kalerful hehhe apam ni ada mcm2 filling ni, ada jem, ada sri kaya :)


me ada buat review psl cuppies ni :

Masih dlm drooling mode | cutey cuppies super yummy [pari2 pun pandai buat cake tau!]




note : ni bukan advertorial, but review ikhlas dari hati :) sbb me sgt puas ati dgn service azura--me order last minit pun dia sanggup sbb kesian kat me nak celebrate anniv tak de cake :p hehehhe

contact number azura : (hp :012-2614176) and her blog : THE CAKE FAIRY


13 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yummy!!

mama rifQy said...

wowww..chanteq cupcake tuh!!!

mummy_ayu said...

tomei2...memang cute...

EiJa ZaQuaN said...

wah mmg cantik la design cuppies tu...so lovely..
anyway happy anniversary mama zharfan..:)

mama tisya said...

bertuah MZ, lastminute pn still dpt lps tu dpt gift apam

waalllaa! said...

mama..happy anniversary to u n ur husband.. may god bless to both of u and ur kids..

mama, my sister cakap, parent in law dia ade diebetes, high blodd pressure .. pastu diorang try minum air nipah untuk sembuhkan penyakit diorg tu.. dalam masa 3hari je kandungan gula dalam darah ayah mertua dia dah turun.. dh pegi check kat doc, doc cakap lagi 2bulan datang.. biasa everymonth kena datang hospital.. after sugar level dah turun tu terus doc suruh dtg lagi 2 bulan..banyak jugak la turun.. rasanya boleh la kot husband mama try.. at least usaha kan..takut nnt melarat..cuba la.. diorg beli air nipah tu kat terengganu.. coz diorg memang duk ganu..

waalllaa! said...

mama..ni a few article yang sy jumpe pasal khasiat air nipah..

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0820&pub=Utusan_Malaysia&sec=Utara&pg=wu_03.htm

http://jhn.penang.gov.my/index.php?option=com_content&view=article&id=60:nipah&catid=38:new-collection

http://jamalmajlis.blogspot.com/2010/01/khasiat-cuka-nipah-hpa.html

and one more thing, berat badan ayah mertua kakak saya tu pun dah turun since dia minum air nipah tu.. have a good day to u!

kayyana said...

hehehe... comel je apam tu.. dah mcm bola da tgk.. btw, happy anniversary sis.. semoga bahagia selalu dan sentiasa diberikan kegembiraan dunia dan akhirat.. semoga dimurahkan rezeki akak dan suami...

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek... i nak tempah jugalah untuk besday akid bulan ni :)

Ustaz Love said...

Salam..

Selamat hari ulangtahun perkahwinan.. semoga kekal bahagia hingga ke syurga ;)

mama_umar_maryam said...

siyes sgt berbaloi2 tempah dgn azura ni ..design sgt2 cantek! my taste!

Mama Zharfan said...

@ila mama amana : yesza!

@mama rifqy : sgt cantik!!

@mummy ayu : yep heheh

@eija : tq dear :)

@mama tisya : ha ah, sgt puas ati :)

@wallaa : tq dear, and tq for the info, nanti me try cari air nipah tu. tq for all the links :) i really appreciate that :)

@kayyana : sgt comel :) tq for the doa :) amiin

@ayu : silalah tempah--jgn lupa mention nama me :)

@ustaz love : syukran for the doa ustaz..amiin

@zety : yep, can't agree more!

tiefazatie said...

wah..mmg sgt comel nie sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails