Thursday, 28 July 2011

and lil Ariff won again | contest @Baiboo

Alhamdulillah :) pagi tadi dpt email dari baiboo...lil ariff terpilih as winner for contest kat baiboo online...contest ni regular basis--ikut tema..

sbb tema my baby in working attire--me pun email lah pic lil ariff pakai bj doctor tu :)--pic ni menang conso contest parkson baby --when i grow up.


dapat hamper Bepanthen (ubat2 ni under Bayer Healthcare ) worth RM150--bukan guna modal pun join contest ni, just email pic ajer, tak pyh buat caption/slogan pun :) kira sgt senang utk menang :) last few years zharfan pernah menang masa tema pic with toys, tapi hadiah goodies bag worth RM20 ajer masa tu :) this time the value is more :)

note : 12th winning for July


5 comments:

CikLilyPutih said...

MZ,
congrats murah rezeki tuh

kakyong said...

berbaloi sungguh hadiahnya tu.. Tahniah

b a m b a m ' s said...

CONGRATS MZ! :p

Fana Flora said...

comelnya ariff pakai baju doktor tu. mana tau bila dah besar jadi dr. ariff shah. amin
tahniah MZ ;)

tiefazatie said...

mrauh rezeki sis n lil ariff nie..tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails