Wednesday, 13 July 2011

Lagi RM2 nak cecah RM500

dh lama me tak aktif promo2 HB ni, so income naik slow mcm siput :p


TQ Heartbeat!

uolls punya HB mcm siput ker mcm kura2 ;)

jom click2 my grapevine --tabung buluh my kids ni--so far baru ada RM6 ajer ni ngeh ngeh ngeh tp 20 sen perclick --better than HB 4 sen ajer perclick :P




14 comments:

Noor Wahidah Mahat said...

salam..

wah.. sket pun masyuk gak kan..

JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

JOM BACA NI : THE BEAUTY OF MELBOURNE

eima said...

tak bergerak2 ...
dok RM0.68 sen gitu la...hahaha

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer..
Myra je HB takpenah cashout lagi, dah frust lepas HB tarik balik duit..huhuuu :(

Dah klik Toyota Vios tu :)

waalllaa! said...

waahh banyak nye mama dapat..
saya punyer bukan takat lambat mcam siput..lambat macey labi kuro..hehehe

Siti Hajar Masri said...

payment dia ok ke?just nk tahu jer..;p

AMMAR YASIR said...

banyaknya...nak jugak..huhuhuhuhu

AyuArjuna BiGoshh said...

masyuk masyuk

dilazfamily said...

syoknya.tahniah MZ, Bolehlah belanja makan,huhuhu

Lin Azlina said...

wah...byk jugak hb sis erk..sy pun dah pernah redeem aritu...tinggal belas2 ajer

Adyshariz said...

banyak tu mz...berkat kerajinan tak sia-sia usaha..tahniah

Nafisa81 said...

terbaca kat blog cikgudahlia..komen komen yang taruk2 link tak digalakkan approve...sbb nnt blogger ingat blog ni blog spammer...

Syima Emi said...

dah klik grapevine akak.. kalo sudi dtg la klik2 pic kecik kat blog saya.hehehe..

mama rifQy said...

na mmg dah tak bergiat dalam HB..da remove da..hehhehehee..sbb income xbest langsung..hehehehee..beberapa hinggit je

b a m b a m ' s said...

sy punya HB rm3 and tak berganjak2 pon..ekekkekek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails