Friday, 29 July 2011

Rupanya2 ada gak FITNAH kat alam blog | ekoran entry panas--rupa2nya bukan Kak Nor yg tulis komen tu...

ekoran entry PANAS yg me publish pagi ni..

ada yg komen kat blog--psl penulis yg bernama "kak nor" tu
ada yg email me personally

and Kak Nor sendiri, yg mana namanya telah jd part of the entry panas--yg mana me tak pernah kenal pun...telah email me personally, bersumpah bahawa bukan dia yg tulis komen tu..dia tau psl entry panas tu pun sbb ada kawan dia yg ckp..so me percaya apa yg Kak Nor tulis in her email...kak nor kata dia tak pernah langsung dtg blog me or tau kewujudan blog me, sampailah kwn dia yg citer kat dia..

me akan buat entry khas utk perbetulkan keadaan...

me dgn ini mohon maaf atas segala yg berlaku...rasanya me & Kak Nor jadi mangsa keadaan--tapi one thing yg pasti--ada somebody yg tulis komen tu kak shoutbox--bukan Kak Nor, tapi org lain...

Ramadhan dh dekat--kenapa mesti ada benda2 sebegini...kalau tulis Anon pun me boleh terima, jgnlah busuk ati guna nama org lain..seolah2 komen itu dari Kak Nor...


20 comments:

ijayuji said...

Salam kak, sebak kita baca n3 akak ni, akak memahaminyer, tak pe doa org2 yg teranaiya ni mudah dimakbulkanNya.. suke tgk dah tak de n3 panas2 lagi :-)

y u y u Z u l a i k h a said...

kesian nya bila jadi macam ni akak :'(

hmm~

K.Nor said...

salam MZ.. alhamdulillah.. syukur k.nor panjatkan pada Allah, MZ dpt menerima penjelasan dr k.nor td.. sebak dan terharu sgt.. hanya Allah yg tau bagaimana sedih dan keciwa dgn semua yg dilakukan oleh org yg busuk hati dgn k.nor.. semoga Allah tunjukkan kebenaran atas semua yg terjadi ni.

terima kasih atas n3 ni ya.. semoga lepas ni tak ada lagi silap faham yg boleh membusukkan nama kita semua...

slmt menyambut ramadhan al mubarak..

Gieyana said...

x tau isu apa..aperpon selamat menyambut Ramadhan..

Lelord said...

Cool...
mula2 cam x caya ms baca n3 panas tu sampai la lela gtau kazen then kazen contact k.nor

macam2 cara org dengki khianat ni

DeQWa said...

zaman skrg nie macam2 ada...ish3...
selamat menyambut ramadhan akak

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah...

Nadiah Sidek said...

tu la..duk baca entry panas tu rasa mcm tak percaya kak nor tulis mcm tu. saya mmg follow blog MZ & kak nor. duk rasa mcm ada org yg gunakan nama kak nor. tgk2 mmg sahih la org lain yg tulis komen tu

tiefazatie said...

ya allah..baru sehari ifa xjenguk blog sis dah ada wat wat camnie..alahai..cian sis..n kak nor..sabar ye sis berdua..ntah kenapa la ada org busuk ati cmnie..xbaek tau..huhu..

slmt berpose ye sis..
sabar bbyk sis..

anisalya said...

yang baiknya...
kita dapat kawan baru kan?

Chibi Maruko said...

ini sebabnya kenapa walau dah 6 tahun duk kat canada, me tak pernah bezakan mana best mana tak best, its hard nak pilih sbb dedua negara is istimewa... tapi yg me faham dr ramai cita, once u duduk luar malaysia, bila balik semula ke malaysia, ramai yg ambil masa nak adapt selain bezakan itu ini dan bla bla... but hey, malaysia tanah air, sejauh mana kita pergi itu yang kita asyik ulang alik..

Oyis said...

mcm2 ragam ye bloggers pon... aduhai...

Fana Flora said...

kesian kak nor menjadi mangsa yang tak berdosa dalam hal ni. begitu juga MZ.

amiey lee said...

hati manusia...dekat ramdhan ni nak buat fitnah... sabar ye mz

Anawahid said...

alhamdulillah... aminnnn... sebak membacanya... semlm lg la, sampai meremang bulu roma baca, pastu dagdigdug jantung ni... pasal... saya YAKIN SEYAKIN2NYA yg tulis tu bkn kak nor, saya dh kenal dia nk dekat 6-7 thn ni dialam maya ni then pernah bersua muka walaupon hnya sekali, dr segi bahsanya, bukan nk bodek dia ya.. mmg dia seorang yg berbudi bahasa, lemah lembut pertuturan dia mmg x pernah mengguriskan hati sesiapa pon...
Dengan rendah diri saya MZ, tahniah yaaa... awk berfikiran terbuka untuk menyelesaikan masalah ini... aminnnn.. peace!... :D

Anawahid said...

lg 1... saya la kazen lela lelord itew... w/pon x sempat nk komen n3 panas semlm pasal maklom la curik tulang kat tmpt keje semlm... wakakakaka... akhirkata, selamat berpuasa... ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kesian kak nor tue.. sapalah punya keja ne

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alamak..apa yg berlaku ni??? jap nak baca enty panas!!

kak ina kl said...

alhamdulliah semuanya telah selesai dengan baik

Peri PiA said...

kebenaran akan terserlah akhirnya

:),Alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails