Thursday, 28 July 2011

Nuffnang cek OTW | rupa2nya bukan yang terakhir--i hope ;)

those yg cash out Nuff bln june, mesti dh dpt payment advice from HSBC kan heheh me dh dpt semlm :) so cek OTW lah.. RM152 ajer pun :p--income utk sebulan tu--time ada seketul BE masa bln mid may- mid june tu :P--bila tak de BE tak denya me nak merasa cash out :p :p


me ingatkan tu cek terakhir lah..sbb blog me dh sebulan lebih tak de BE--tp semlm tup2 dpt BE baru --seketul ajer :) so ada chance boleh cash out lagi heheh me jenis tak peram--me cash out ajer even kdg2 amount ciput pun :p

tq nuffnang!!

uolls mesti ada byk BE kan--yuyu zulaikha yg UV ribu raban tu ada BE bersusun--her monthly income RM1k above now..besh kan :)


11 comments:

eila's roy said...

Saya pn baru dapat satu BE... bilelah leh cashout kan. hehe...

Nana said...

eh saya xdapat lagi pon
ehehe
nak cek email jap

mama_umar_maryam said...

zt peram lagikk, hik3..tp suke dgn BE maxis,$$ naik agak cpt!

Lin Azlina said...

sy pny cek pun odw..tp sikit jer...jadila...

Matjoe said...

260k now register with NN. mmg x merasa BE sepanjang masa

SyUhAdA said...

thniah MZ..

KSWSK said...

boleh bt sopink tuk persiapan raya...hehehehe..(lum puasa dah ingat nak raya)

deqlis said...

tahniah dah merasa...deqlis bila lagi nie??

huhukk...doa2x rejeki me plak yer..:-) tingin gak merasa walau RM50 je hehe

Myra Jay said...

Tahniah Sis..
Sis sebulan dapat kumpul seratus ++ okla, macam myra nie kena peram berbulan baru nak dapat ratus2..huuhuhuhuu :)

b a m b a m ' s said...

KANNN..YUYU SEBULAN JEK MACAM DAH FIX RM1K MANJANG.. REZEKI DIA.. HEHEHE

tiefazatie said...

bstnya..ifa dah nak 3bulan xde BE sis..haha..ingat nak cashout je ujg bln nie earning yg ciput tue..xlarat nak tgu dh..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails