Saturday, 23 July 2011

We won $$$$ CASH from Scotch-Brite Contest | yayyy

nama mr hubby yg terplih as one of pemenang hadiah utama :) nama me tak de ong plak lately :)...tak kisahlah nama saper pun, it's our family rezeki :) me hantar 2 entries nama hubby, 3 entries nama me :)


contest ni me nampak kat dlm harian metro--me jrg beli/baca metro--nak dijadikan citer, masa pegi repair keta kat workshop, terbaca metro and ternampak info psl contest ni..masa tu dh seminggu nak due date--so beria2 lah me photoshoot dgn anak2 and mr hubby kat dapur umah kami-tak sia2 me beli DSLR sbb puas ati bab2 photoshoot ni :)--kualiti pic DSLR memang tak sama dgn digicam :)---contest ni nak kena antar pic one family dok buat house cleaning guna produk scotch brite--me dgn penuh semangat telah bershopping beli brg2 scotch brite kat giant batu caves, abis RM20+--berbaloi2 :) nak beli mop nya mahal ler plak..so me beli span, kain lap2--total dpt dlm 4 items lah, so each one of us posing pegang item tu :)

winning pic--mr hubby tak bagi upload, sbb katanya me seksi--me pakai t-shirt lengan pendek sbb suasana kat umah kan+pakai bandana--so tak nampak rambutlah--sbb rasa mcm tak logik plak pakai tudung tgh dok cuci2 umah kan..  :p me bersyukur sbb mr hubby sgt2 supportive bab2 bergambar utk contest, my kids memang sporting forever :) tapi rasanya me nak upload gak winning pic tu--later--me edit dulu bagi blur mana2 yg patut :)

organizer yg call semlm, tak ckp mr hubby dpt no berapa--dia kata surprise, tapi top 3 lah, ie kalau bkn no 1, no 2, kalau bkn no.2 , no 3 :)

and katanya ada makan2, so dia suruh bwk the whole family...prize giving ari jumaat ni :) kat pejabat harian metro (somewhere kat bangsar)

Alhamdulillah, memang kami teramatlah dlm situasi ekonomoney ni..kira duit utk persiapan raya :) :)

july tinggal seminggu lagi, moga2 ada lagi rezeki utk kami sekeluarga..amiin...me doakan utk uolls yg tgh baca entry ni juga..

tq sbb sudi baca!
selamat berhari minngu :)

note : 10th winning for July --2nd BIG winning for year 2011 (the 1st one is conso parkson baby contest)

29 comments:

anisalya said...

congrates!!!
rezki MZ...

DaiADellas said...

Tahniah kak!!

aimi shaniza said...

Waaaaaa bestnya hadiah......rezeki awal ramadhan la ni

waalllaa! said...

tahniah mama..masyuuuuuuuuuuukkkkkk nye!!

Nisa' Azman said...

Wah, congrats MZ~!! Dpy hadiah cash lg tue.. Mmg sgt beruntung la MZ sefamily nie.. Do share pics of the prize-giving event ye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah suzi.. bagusnya satu family suportive... tumpang gembira utk suzi... harap2 kita semua dimurahkan rezeki dari segi pekerjaan & contest ya...

Ezay Hadry said...

tahniah kak..hehe menang besa tu..ezay tak pernah menang2 besa lagi..doakan yer yang terbaru..inshaAllah klu ade rezeki..klu takde kita kaji mane silap dan join lagi..hehe macam cadbury tu hari ezay lmbat upload

puan nina said...

tahniah MZ =D

azura samsuddin said...

beshnyer sis, mesyukkkk tuuhhhh tahniah yer

Ardini Humaira said...

tahniah kak!

Ijah EmoTemo said...

wah! tahniah sis! ;)

ajumohit said...

Tahniah mz, hari2 menang ye

mama tisya said...

tahniah mz sefamily

Kalamhati said...

mabruk MZ!
tu namanya rezeki..=)

SyUhAdA said...

alhmdlah,murah rezeki..~

iduraz said...

bestnyer..tahniah MZ

DeQWa said...

bestnyer.....tahniah MZ....

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz :)

cikpia said...

pergh!!! rezeki! rezeki..... congrats!!!

-atiQah- said...

wahhhh...bestnya MZ menang cashh.. :D nanti uploadkan jgk gmbr tu..edit2 dulu..nak tgk.. :D

Chekgu Azrine said...

Tahniah ye MZ

Nur-nba said...

Tahniah.. Tak sia2 usaha gigih Kak Suzie sekeluarga.. Rezeki menjelang Ramadan..

Bella Enveeus said...

WOohoo Congrats!!

I oso sedang gigih mengisi segala contest forms.. Memandangkan dah end of July ni.. Tapi past few months tak enter byk sgt contest.. Takde masa :(

Ahhh ni yg nak cpt2 angkat DSLR ni!

asfiedaimpiana said...

salam sis, saya akan doakan agar akk dpt 1st prize!!! heheeheee...utk rezeki keluarga sempena ramadhan Amin.

shidasyakirin said...

walaupun misteri..lumayan jugak tu..:)

mama_umar_maryam said...

happy sgt 4 u & family mz..mmg rezeki sambut ramadhan nih

Mama Zharfan said...

@anisalya : tq :)

@DaiAdellas : tq :)

@emi : rezeki :) Alhamdulillah

@waalllaa : tq dear :)

@Nisa : tq :) Insya Allah nanti me share the winning pics--nak kena edit sikit :)

@ila mama amana : amiin :)

@Ezay Hadry : me doakan utk u :) heheh being a comper nak kena cepat2 move on kalau tak menang mana2 contest--sbb bykkk lagi contest lain :)

@Puan Nina : tq :)

@zura : tq

@Ardini : tq

@Ijah emo temo : tq

@ajumohit : tq :) mana ada ari2 heheh

@mama tisya : tq

@kalam hati : syukran :)

@Syhada : alhamdulillah

@iduraz : tq

@Deqwa : tq

@ayu : tq babe

@cik pia : tq

@atiqah : insya Allah nanti me upload :)

@Chekgu Azrine : tq

@Nur nba : tq :)

@Bella : thanks bella! good luck tau!! silalah angkat DLSR sebijik heheh

@asfieda : tq for the doa :)

@syidasyakirin : ya betul :)

@zety : tq dear :)

tiefazatie said...

wah..best gle sis!tahniah2..murah rezeki sis n keluarga..=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada baca kat HM sabtu lepas..katanya dah ada pemenang.. tahniah suzzzzzzzzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails