Monday, 11 July 2011

Rotiboy prize-giving @MidValley

sebelum uolls exercise mata utk baca entry ni, sila exercise jari2 runcing uolls utk CLICK SINI --and yeszaa..uolls telah menyumbang 20 sen utk tabung buluh my boys :) TQVM

semlm, me, hubby & kids dgn semangatnya telah pegi MidValley utk collect hadiah that we won from Rotiboy FB contest :)

Rotiboy MidValley outlet ni located at 1st floor, ujung sekali (north Court)--somewhere near Mothercare, World of Cartoons etc

simple prize-giving ajer pun ie ada photographer Rotiboy yg snap2 pic...me snap guna digicam ajer pic ni...mr hubby org kedua yg amik hadiah, yg 1st amik hadiah ada one chinese lady with her family (muka yg sgt common ie memang avid comper--tak ingat plak nama dia)


besh gak hadiah ni...
dpt cash RM100 (dlm bentuk cek)


and dpt Rotiboy Voucher RM100 (ie RM10 x 10 pieces)

weolls dgn excited --terus shopping2 amik apa sajer weolls berkenan kat Rotiboy MidValley tu...
ni hasil rembatan --sempat lagi snap pic kat kaunter ni...total RM28 :) for myself me siap amik cheese cake, mini swiss role , mini pizza, amik drinks gak...puas ati hahhah mr hubby amik bun yg dia suka, zharfan pun pilih sendiri apa yg dia nak ;)


byk kali lagi boleh shopping2 kat Rotiboy guna vouchers tu lps ni :)

tq rotiboy!!

tq sbb uolls sudi baca and tq byk sbb sudi CLICK SINI!

note : my BFF ayu rafikah pun menang gak contest rotiboy ni, tp ayu kata dia suruh pos ajer hadiahnya tu :) apa2 pun tak leh compare dgn hadiah kemenangan ezz sbb valuenya RM2k!!! 10 kali ganda tu :p


11 comments:

juelee said...

me pun dah gile contest, ex contest mag, giant.. haha sbb adiah die best.. tapi lum pernah menang lagi.. camno..

syawalsimpsons said...

tahniah...

Unknown said...

mmg rezeki..best tgkkk kwn2 menang hadiah..Cutemum pon menang gak contest anmum yang ezna menang tuh..untung die

juanita said...

Wow..bessnyer..nak try gak ahh..
eh apa cite u da emel ke zubye tu

Matjoe said...

kenyang makan roti

Ezna said...

bestnyer rotiboy!!!....i tak menang rotiboy....me suka mexican bun dia....yummy....

Hani Shaklee said...

saya suke roti boy!! sedap2

Chekgu Azrine said...

tahniah!!

Anonymous said...

wah bez gile ni...

tiefazatie said...

wah..ebstnya..ifa punnk try la join contest2 ginie..hihi

deqlis said...

wah best giloss tuii...deqlis n en hb pun hantu roti boy niehh hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails