Friday, 29 July 2011

mari melawat sambil collect hadiah

dpt email pagi smlm....ptgnya terus me pegi collect hadiah kat office baiboo kat desa sri hartamas--sbb nya next week dh puasa, so kalau boleh tak nak kuar2 nanti jadi letih penat dahaga :p

jom skodeng
ni signboard kat tepi lift-- ofisnya kat tingkat 2

ni pintu ofis baiboo

wohoo..byknya hadiah2 kat ofis baiboo ni

sempat curi2 snap pic ketua editor--mat salleh ni...sorang lagi staff pun mek salleh gak...yg in charge hadiah ialah one chinese lady

nilah hadiahnya...Bepannthen hamper worth RM150--ada cotton bud, 1st aid kit mini, nappy rash cream, ointment cream :)

TQ baiboo!

7 comments:

Ya ALya said...

tahniah......

Chekgu Azrine said...

Murah rezki MZ erk.. tahniah ye MZ!!

Lelord said...

tahniah2

CikLilyPutih said...

best2.. memang murah rezeki lah MZ nie

tiefazatie said...

murah rezeki sis nie..tahniah lil ariff..=)

KSWSK said...

awat tak melencong g opis wa skali..dah dekat2 area situ ha...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak join jugak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails