Sunday, 17 July 2011

Secomel Mia Sara

semlm me beli Pa Ma Aug -- bumper issue ni, harga RM8.90 --edisi ramadhan+raya


baby/toddler yg jadi cover Pa Ma bln ni sgtlah comel (comel mcm Mia Sara ni )--rupa mcm mixed blood/anak mat salleh gitu --tp both parents Malay ni :)

dlm Pa Ma aug ni, wah...ada pics dua bloggers yg me kenal ie kwn2 me gak ni :)

(1) ila mama amana -- pics masa event Santai Pa Ma bln mei yg lps kat Pulau Pinang--jeles i, sbb me teringin nak join event yg fun gini, kena tunggu next year plak sbb  event ni annually :)


ila juga terplih sbg pemenang email terpilih..dpt hadiah dari lunatots--ila tulis psl cloth diaper :) cayalah babe!!
(2) ada pic cute mum gak!! one of winners segment breastfeeding mom :)


pa ma aug ni byk contest tau, selamat menjoinkan diri :) nama me dh kena blacklist sbb tak leh menang even me beria2 antar pun :( nak kena pinjam nama my siblings & in-laws lah nampaknya..


happy weekend uolls!


16 comments:

Mama Balqis BPB said...

me pun dah beli smlm tp belum sempat membelek sbb giliran balqis baca dulu...cover Pa&Ma mmg comel...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ekeke..suzz ila pun lum beli..patutla ada geng blog bagitau ada gambar & emel ila menang.. artikel tue rasanya dah 2 bulan hantar hehe...

ziraziz said...

Salam Ukhuwah...

sy blm 'layak' lg nk bli majalah ni :P

~NieZa~ said...

comelnya mia sarah!
baby2 dlm mjlh pn comel blaka hoho ^^

mama rifQy said...

wahh..rezeki cutemumm!!!! bagusss..nak tau x.mz..na ni dah brape kali cuci gambar dah..nak anto kat magazine..tapii..pos nyee idokk!! duk simpan jeee

Ms and Mr Red Ribbon said...

me too, lum layak beli majalah nie, tapi tumpang baca sikit2 leh kot :D

Nur-nba said...

Bilalah agaknya Nur berpeluang beli majalah ni.. :(

tiefazatie said...

nampak benor sis dh selalu mng n ie kan2..hee

mummy_ayu said...

dah kuar dah..belum beli lagi ..
kena gie cari cepat nie..
:-)

YaNNa said...

salam kenal.. saye pun join santai pa&ma...

http://loveadamadani.blogspot.com/2011/07/majalah-pa-ogos-buat-mama-happy.html

mai la singgah blog saye.. :)

kakyong said...

nama kena blacklist? is it sebab dah selalu menang ker?

x per, ada banyak mag lain lagi kan...

tahniah cute mum & ila mama arif amana... :)

Nana said...

wah cutemum pon ada
hehe
femes2

Mama Zharfan said...

@Mama Balqis BPB : heheh belek jgn tak belek :)

@ila mama amana : artikel tu besh sbb tu menang heheh congrats tau!

@ziraziz : salam ukhuwwah, tq sbb sudi singgah :) one day mesti layak punya :)

@Nieza : cover pa ma tu bkn mia sara tau :p yep, baby dlm magz semua comel mcm doll :)

@mama iqy : ha ah, cute mum dh tunjuk taring ni heheh jd comper magz selain CGL :) ala naa, kenalah rajin nak pos2 :) lps menang mesti jd addicted utk win more and more :)

@Ms Red Ribbon : jap lagi mesti layak tu..sooon :)

@Nur-nba : eh, one day mesti layak punya :)

@ifa : menang dulu2 ajer :)

@mummy ayu : cepat jgn terlambat heheh

@Yana : salam kenal, nanti me terjah blog u :)

@kak yong : dulu2 me selalu menang so now dh tak leh menang--cian me , yep, byk lagi magz lain :)

Cute MuM said...

hehe.. tq sis.. dapat tumpang glemer kat blog sis.. :)

b a m b a m ' s said...

menang banyak sgt sampai kena blacklist.. adoi~ huhuhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzz nak copet gambar ye.. ila link kat blog suzz nanti ye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails