Wednesday, 27 July 2011

bersiaran dari ofis...| penantian satu penyeksaan

jap masuk jap kuar ofis...
ni masuk ofis jap..byk keje actually-tp letak tepi jap--nak kena review chapters buku, nak kena prepare artikel utk presentation kat cyprus, greece(greece tu kat mana yer:p)...tak sure sempat ker tak..due date 5 august ni..

sementara tunggu asar...bukak blog jap, check email jap..bukak FB setakat boleh baca ajer, limited function sbb pc me ni tak upgrade--pc zmn dinasour--tunggu dh konpem title doctor baru dpt netbook..

dh 3 bln setengah --time weekday kalau me pegi melencong kat mana2 or time lunch, mr hubby ada bersama--now mr hubby dh start keje--so me ke mana2 sorang2 ajer...

pic selingan...lil ariff in jovial mode :) me sgt2 syg semua pics masa weolls kat UK :)priceless

-----------------------------

penantian apa yg menyeksakan me tu..??
tunggu cert/degree phd me!!--univ akan pos, tapi katanya 4-6 weeks after graduation day..so paling awal, 19 august lah...jenuh me nak menunggu....sbb segalanya tertangguh tanpa cert tu....

tq sbb sudi baca

note : me baru balik dari collect photobook hasil photoshoot dgn Astro last 3 months--esok me tepek pics :)


12 comments:

Cik Tqah said...

congrats MZ.. xpe..slow.. pasni beli ipad eh..hehe

mama tisya said...

makin byk koleksi photobook...bila nk dtg tgk ni...jeles2...hhehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mesti u miss ngan ur hubby ni. emo jer bunyi entri... :)

waalllaa! said...

mama..saya nie duk menunggu viva..entah bile tak tahu lagi..thesis dah submit 30jun ari tu..katanya within 3months..harap2 jadila 3bulan..coz ada kawan saya tu smpai 7bulan la tunggu..adeehh..menakutkan..

MamaYatie said...

huhu..betul2x selagi tak smp kat tangan banyak kepayahan kena lalu..nak plak tang $$..adoii

Aku Ibu Muda said...

rezeki ramadhan utk hubby MZ :)

tiefazatie said...

xpe sis..sabo2..hee..
alo...beli le galaxy tab ke sis..
senang sikit..hihi

b a m b a m ' s said...

biar lambat asal selamat! :)

Chekgu Azrine said...

Congrats once again DR SUZI!!hehehe

MamaRifqy said...

wah...mst cun kan photobook tuhh..cepat tepek gamboo

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah mesti cantik gambonya kan, tahniah hubby suziey dah dapat keje

-atiQah- said...

salam MZ..kalau sy nak request sikit boleh? boleh MZ cerita perjalanan pendidikan MZ. mcm mana boleh smbung belajar di UK. ataupun mmg dri degree MZ study di oversea? :) ke MZ dah ada cerita sblm ni tapi sy terlepas pandang. huhu. cerita2 mcm ni dapat jadikan panduan n motivation kpd org yg membacanya. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails