Saturday, 30 July 2011

Cek Nuffnang dah selamat sampai and SELAMAT...

dibelanjakan!!!...wohooo--sepantas kilat --this time, tak sempat masuk akaun anak2 me :p


:)
me beli one of 3 brg yg me tulis dlm my wish list--so ada lagi 2 brg nak beli ni..bkn brg2 besar pun--brg2 yg me guna/pakai ajer :p

so duit cek tu me beli handbag brand Carlo Rino(lom sempat snap pic)--dh lama me usha2 --me beli kat jusco alpha angle --sbb ada diskaun 20% :) kira handbag raya :) so duit hasil blogging (income bln June tu) kiranya me beli satu brg yg boleh me guna everyday--sampai lah me boring guna beg tu nanti ;)

dua lagi brg dlm wish list....soon, Insya Allah :)

selamat berhujung minggu uolls!

8 comments:

amiey lee said...

huhu mz bestnye...kta baru cashout firtt time tadi huhu

deqlis said...

wah! best nyer...jgn lupa tnjuk beg nyer:)) jom join segmen deqlis
http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

Nazra Nazurah said...

selamat berpuasa to you and family, bestnya kalau saya tetiba dapat cek camtu kan...:)

Ijah EmoTemo said...

wah ! best nya! :)

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat duit...alhamdulillah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

belum penah rasa apa itu nuff kiki

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahh..dah selamat guna yer..ayu pulak guna duit tu nak buat kuih raya jer lah...hehe

tiefazatie said...

bestnya..lama dh xcashout nie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails