Monday, 25 July 2011

Arts activities | and it's FOC!

ari sabtu lps masa weolls pegi jln2 kat jusco Au2, ternampak plak ada activities ni...me pun tanya kat staff yg jaga kat situ..dia kata FREE ajer--tak pyh bayar!!

mula2 kena pilih frame pic yg nak dihias




apa lagi, my 2 boys dgn happynya terus duduk kat kerusi yg kalerful tu and bersungguh2 buat benda tu...deco2 pic frame --guna glitter glue :p


my zharfan sgt suka apa2 arts based activity ni--nak kena letak pic dlm frame tu--so zharfan amik pic aznil hj nawawi :p balik umah baru tukar letak pic sendiri :)


mamanya plak suka sbb FREE hehehe tak pyh bayar--biasanya kena byr kan..ni rasanya promo under jusco :)

lil ariff pun buat gak--tapi papa yg tlg buatkan actually hehehe

ur kids suka arts tak?


10 comments:

blog-tips-kurus said...

anak2 akak ni comel le. tak pernah bermasam muka.. :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka.. kalau tampal2 ne mmg dia suka..sampaikan kawan dia pun dia tampal hehe

Ardini Humaira said...

wahh bestnye! free lak tu. kat kelantan tak ado.. sob2

Ummi Dania Yasmine said...

suka suka suka

Chekgu Azrine said...

my kids sangat suka art.. suka sangat melukis.. my eldest one penah menang pertandingan mencipta logo unit uniform n dapat 2nd place.. hehehe

Devi da Lil' DeviL said...

i suka arts jugak..kekeke...

anisalya said...

anak2 pun suka. tapi kalau tak pantau habis la kaki tgn ditampalnya dengan benda alah tu.

sy ada terjumpa satu blog yg jual plain chiffon. harga dia jual pun tak silap dalam RM149.

try la check kalau berkenan. ni add dia: http://www.assyaima-kainea.blogspot.com/

Nana said...

damia suke gak arts
nak2 yg kaler2 pasir tu
peberet dia tu

SyUhAdA said...

sronok diorg bmain..

tiefazatie said...

bestnya...happy je dorg nie..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails