Tuesday, 12 July 2011

Ketabahan hati seorang ibu

she's the one who lost her only babyboy ( babyberusia less than 2 months) because of SIDS..--mati mengejut tanpa sakit apa2....tabah sungguh kwn me ni... me jenguk2 Fadh at her FB..



touching...:( kwn2 penguat semangat..



me sungguh lemah ..when it comes to perpisahan abadi...:(

13 comments:

mamaRIFQY said...

Sangat sedey..kwn me lak..baru bsalin n dapat baby..Then bb die kene lung infection..meninggal.Subhanallah

♥SyilaSyira♥ said...

baca pun dah tersentuh sgt..semoga kwn MZ tabah hendaknya. Best frend syila juga pernah kehilangan anaknya yang baru lahir...lebih menyedihkan kematiannya ketika lagi sehari mamanya nak habis pantang. Dan baby tu merupakan baby 1st...kematian yang mengejut juga...

Kalamhati said...

Memang dia wanita kental..skang ni sudah kembali meneruskan perjuangan dan amanah..kagum dgn fadh..

Chekgu Azrine said...

salam takziah kepada kawan MZ.. semoga kwan MZ tabah mengharungi ujian Allah ni

transformed housewife said...

MZ,
Mmg sah kwn MZ tu kakak pd kenalan sy (Farhana Sidek) yg masih buat phd di Waikato Uni. Mmg kuat semangat dia. Kalau sy pun rasanya mungkin tak sekuat tu.

Peri PiA said...

tabah la hati :'(

Al-Fatihah

tomatokering :) said...

insyaallah Allah bagi ketabahn pada hambanya ..

mummy_ayu said...

sedihnya baca...semoga dia terus tabah..al fatihah...

deqlis said...

sedey...moga tabah hati..

azura samsuddin said...

takziah buat kat sis ... zura pun x dpt nak bygkan keadaan zura kalau b'depan dgn situasi cmtu ... berat mata memandang berat lg bahu yg memikul

Mila@Rimbun said...

Baru tau sbb jarang masuk FB and dah lama communicate ngan Fadh.
Allah sahaja yg tahu bagaimana hati seorg ibu bila kehilangan anaknya, tapi satu yg selalu saya ingat, ajal dan maut itu ditangan Allah, sooner or later kita semua akan menemuinya, lambat or cepat. Siapalah kita nak mempersoalkan semua itu.. inilah yg saya selalu ckp pada diri sendiri bila keguguran last few months. Alhamdulillah tiada lg kesedihan.. ada hikmah disebalik segalanya

AyuArjuna BiGoshh said...

:) moga ketabahannya menjadi inspirasi ibu2 yang lain .

tiefazatie said...

moga kawan sis tabah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails