Sunday, 31 July 2011

Mak borek anak rintik

my lil ariff pun suka minum ni....sama mcm mamanya :) ariff suka sbb ada rasa susu (yoghurt) :)


tak semua KFC ada krushers ni...


ni kat KFC alpha angle (wangsa maju)


my fav is blueberyy flavour :) siyes sgt sedap! kalau beli ala carte, harga dekat2 RM5 termasuk tax, kalau add on, murah sikit :)

uolls selalu/suka krushers tak?


note : selamat membuat persiapan utk bersahur & berpuasa :)


7 comments:

ziraziz said...

salam ukhuwah,

xpnh plak minum krushers..tp sy xsuka yogurt... :P

Chekgu Azrine said...

belum cuba lagi la MZ

will try later

deqlis said...

nyum2x...slurppp..heh

selamat berpuasa.!

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat akak, tak dak lagi krushers ni, egg tart pun takde...mesti sedapkan.
salam ramadhan n selamat berpuasa dari akak sekeluarga

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

belum try nanti ila try

DeQWa said...

tak penah try lagi,ntah ade ke tak kfc kt alamanda tue...hehe

tiefazatie said...

xpernah test lg..xtau la sini ada ke x..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails