Thursday, 21 July 2011

Nice & cozy | sepagi di studio eyes of grace

studio ni kat seksyen 9, bandar baru bangi.


deco konsep kontemporary :) sgt cozy
studio tempat shooting pics ialah bilik yg ada pintu --belakang my zharfan tu...



sila layan pics :)


pic gelap sbb me guna digicam ajer ni :p

my boys buat mcm umah sendiri nampaknya



pics belum siap, zubye kata in 10-20 working days :) tak sbr nak tgk pics--majority pic my 2 boys--ada few pic kami ber4 :)

ni studio yg kedua me pernah pegi --selain De One Studio kat sri hartamas :)

tq sbb sudi baca!


8 comments:

mama rifQy said...

wah...mesti chanteq gambar kan ??

cikbedahlaser said...

eyes of grace adalah terbaik.... sgt kreatif

kayyana said...

bestnye kak.. sure lawa gambar2 tu kan... alhamdulillah rezeki akak.. nnti upload gambar mereka tau.. tak sabar nak tgk..

::EIDA:: said...

Gambar ni pun dah cantek ! ape tah lg gambar studio ... hehehe~

Ummi Dania Yasmine said...

cantik studio ni :-)

blog-tips-kurus said...

memang 'kelassss' betol ex-schoolmate ai ni. kim slm kat CT Zubye tu ye sis. depa tak de blog yek? :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki mmg nampak mcm umah sendiri hehe

tiefazatie said...

alahai..senang btol melayan boys nie ek sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails