Wednesday, 20 July 2011

Off to eyes of grace studio for photoshoot :)

ari ni me & family attending studio photoshoot at 10 am kat eyes of grace studio, bandar baru bangi :)

setengah jam ajer ni PS session nya, worth RM250 tu --me menang contest tetikusrusak.net :)

hasil sentuhan zubye @eog ni memang superb--sblm jd full time photoG, zubye ni keje as engineer kalau me tak silap :)--masa bday zharfan yg ke-3 (thn 2008), me amik zubye as photoG, masa tu harga RM300 for 2 hours, now rasanya memang dh tak mampu me hehehhe nasib baik menang contest :)

actually asalnya me nak berPS masa time anniversary ari tu, tp akan daya, jadual zubye full --memang sgt laku service zubye ni :)

tq sbb sudi baca :)

11 comments:

Chekgu Azrine said...

MZ sakng dh macam artis la..

kayyana said...

nnt akak upload gambar die ek.. nak tgk.. hehe

mummy_ayu said...

wah..ada PS hari nie..best tu..selamat berPS..nanti share2 kat sini.. :-)

Lin Azlina said...

bestnya photoshoot.....free lak tu

Noor Wahidah Mahat said...

wau!!! congrates!! mana gambarnya? nak tengok..

JOM BACA NI : MENANG DETTOL DARI REDMUMMY

JOM BACA NI : TRAVELODGE DOCKLANDS MELBOURNE HOTEL

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye.. nanti buat entry bergambar ye ..untung mz dapat amik gambar lawa2 free jerrr.... jelesssssssssss

*∽ IZAN ∽* said...

wah tak sabar nak tunggu hasilnya nanti!

mamaRIFQY said...

wah mz sejak balik malaysia ni,duk redeem hadiah je..bagus betoi laaa...banyak rezeki kan..

mama_umar_maryam said...

dtg bangi ye ;)

Mama Zharfan said...

@chekgu azrine : ish mana ader :p

@kayyna : ha ha, me pun dh tak sbr ni :)

@mummy ayu : nanti me mesti share2 punya :)

@Lin azlina: yep, besh sbb free :)

@Nor Wahida : pic lom siap :)

@ila mama amana : mesti buat entry khas punya heheh

@izan : me lagi tak sbr ni :p

@mama rifqy : rezeki sikit2 :) alhamdulillah :)

@zety : ha ah, dtg bangi :)

tiefazatie said...

bestnya sis..=D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails