Sunday, 10 July 2011

Nope, it's not RM2222 but it makes me happy

me suka tg nombor tu...nasib baik sempat captured :) sbg kenangan utk pemilik blog kecik ni :)


tgk follower 2222 pun dh happy...kalau ler me menang RM2222 kan besh double triple happy heheh amin amin..moga2 me akan dpt menang cash and hadiah byk2 lps ni--siyes teruja tgk my BFF ezna ahmad khalili menang RM2k worth of prizes tu!!

ni cilok dari blog ezz--siyes sgt BESH tu kan..rezeki raya utk ezz & family :) bak sini winning aura tu :p



tq sbb sudi singgh di hari minggu yg indah ini :)

note : siang td pegi midvalley, terjauth kat tangga masa nak kuar dari Pets Wonderland--so now jln sedikit terhencot2 sbb jari2 kaki bengkak :( ...


16 comments:

Sheherazade said...

take care MZ,dah sapu myk gamat?

congrats ya :)

Ezna said...

alahai suzz...kesiannya...kekadang kaki kita tersadung mana2 tu yang terjatuh tu....hadiah anmum yang begitu bermakna...err err 15 entries i hantar...semangat lebih pulak...

Ezna said...

yang penting....i juga bangga dengan you sebab you adalah my very bbbbf :-) THANKS Suzz for being my friend....

Hani Shaklee said...

RM2222?? saya pun nak la jugak mama..hehe.. tapi apekan daya.. belum dapat pape pun..GA ke..pertandingan ape pun tak pernah menang..follower pun baru 200 lebih..jauh lagi perjalanan saya nie..hehe

mama tisya said...

wah dh 2222..cun nombor..heheh...sure dpt aura dr bff tu nanti...ler camner leh jth...

Unknown said...

tahniahh..lama2 main mantapla mz

Unknown said...

including me?...hehehe

AishaAminudin said...

sorang folower bg singit pon dh best..hehe

sy pon nk skit aura tuuu..fuhh

mcm mana blh jatuh, kesiannya..takpe MZ take care

Hani Shaklee said...

mama..saya dah bua ulasan dah pasal video tu..hehe..take care yea kaki tu...sapu minyak angin..cmn bleh jatuh ni..sian plak..

al-lavendari said...

macamana boleh sampai terjatuh tu ?

Unknown said...

thniah MZ..
rmai tu..

Wan Amira said...

aiyoo, sapu minyak sebelum dia start bengkak.. anyway, u try jugak eyelash dekat shu uemera tu? and yes, jom kite bau ezna banyak2

sal ya said...

siapa yang no 2222 tu? hehehe...
so how are you?
dah ok ke?

Mama Zharfan said...

@Peri Pia : tq :) dh getting better ni :)

@Ezz : memang ur slogan is catchy pun :) besh hadiah tu!! tq for being my BFF too :)

@waallaa : kena keep on trying and put in lots of efforts :) Insya Allah akan tercapai apa jua impian :)

@mama tisya : tq tq :) jatuh sbb careless :p

@Eyriqazz : tq :) lambat lagi nak mantops ni :p

@sofian : :) tq kalau sudi :p

@Adyshariz : hahaha yolah tu :) me jatuh sbb careless ;)

@Waalllaa : nanti me skodeng mlm2 nanti..now nak gi ofis dh ni :)

@al-lavendari : jatuh sbb tak berhati2 :)

@Syuhada : tq :)

@mira : dh getting better ni :) i tak try eyelash tu, tp i suka jer nak try hahaha

@anisalya : hehehhe saper yek... me dh getting better :)

Liyana Shuib said...

take care dear!! n tahniah!! Ramai tu 2k lebih.

tiefazatie said...

pergh..best gle hadiah die menang!hihi..
alolo..cian sis...take care sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails