Friday, 22 July 2011

MZ dalam InTrend Aug 2011 | yayy

masa pegi Giant Batu Caves tghari smlm, ternampak InTrend keluaran Ogos dh ada kat pasaran :)

nilah muka MZ posing2 mkn2 dgn Dina --segmen Selera Bintang :)


uolls yg nak join, sila2 yer..tu ada borang kat page ni

ni cover In Trend Aug--Liyana Jasmay --comel sungguh LJ ni --now duta Maybelline

and...

blog Miles of Smiles ada kat ruangan Pena Siber :) tp tak menang hadiah blog pilihan :)
uolls jgn segan2 --join la segmen Pena Siber ni tau :) :) just email ur blog address to InTrend team :)

tq sbb sudi baca :)



16 comments:

notti netti said...

wah! best...kenyang tak makan ngan artis? eheheheh

❤ lovelymasha❤ said...

ermm...dah glam la mama zharfan ni...caiyok...semoga sukses selalu hendaknya...hehe

shidasyakirin said...

naik saham MZ skang nie...:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh dah ada..kena sambar satu ne

Myra Jay said...

Bestnyer kak.. Tahniah ye :-)

Nana said...

WAH BEZNYE....
NAK TRY LA HEHE

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhh glamet gitew hik hik

bArdbOO said...

wow MZ popular lah! =)

Peri PiA said...

wow :),congrats MZ

Lin Azlina said...

wah...best tak dpt makan dgn artis? mesti tak lapo pun..

deqlis said...

wah bestt nyer makan ngan Dina lagi tue..:-) sedap tak MZ? mcm2x nampak atas meja tu hehe...


oo ruangan pena cyber tu tingin gak nak anto..tak perasan lak ruangan tue..sedangkan dok baca intrend selalu hehe..

yg makan ngan bintang nie..segan lak deqlis hehe... nanti laa bila in mood leh laa hantar borang hehe..

p/s: klu diarg nie wat 2-3 org blogger sekali makan ngan selebriti kan bestt..leh ajak Nana ken Cute Mum ke sekali... :))

Wansteddy Tales said...

uish.. xtau pula ada hadiah utk blog pilihan haha... wannye blog xramai follower, femes jauh sekali! confirm xterpilih kui3 ><

Chekgu Azrine said...

dah macam artis dah pulak rine tengok MZ

Affieza said...

Glamer gitu bila tuan blog ngn blog sekali masuk majalah..hehe..

mekchu said...

kak suziey,
alahai dapat jugak mekchu tgk blog mekchu tu haaa... ada blogger bg tau blog mekchu masuk intrend, tp tak percaya takut tersalah orang..

google punya google, dapat jugak mekchu tgk kat entry akak ni.. adoi, touching nyaa...

tp kan kak, mmg kena emel kpd intrend ke kalo nak masuk pena siber? ermmm, sape la yg baik hati tlg emel kan tu kan..

terharu sangat nih... btw, congrate kat akak jugak..

tiefazatie said...

wah..bestnya..mekchu tue yg mng!hihi..tahniah2 both of u..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails