Saturday, 30 July 2011

shhh...lil baby in tummy masuk magazine

congrats to my adik--Azma Hanim Ismail--terpilih as one of winners for Bump in Style  Parenthood Magazine Aug 2011.

Hadiah besh gak ni--voucher ModernMum worth RM500 :)


murah rezeki baby tecit dl perut tu...doc kata baby girl :) dh lama tak de gegirl dlm my family--cucu perempuan my mom yg paling kecik now dh masuk matriks pun--so u can imagine dh berapa lama kan hehhe

note : me tukang snap pic tu, me tukang join contest tu--tapi hadiah utk adik me lah :) tiada yg lebih menggembirakan selain buat org2 yg tersyg happy :)

12 comments:

puan nina said...

mesti dia happy =D

congrats..bolehlah MZ jadi photog pulak..hehe

miszTERRA_SF_ said...

wahhh thniah!! adik beradik msuk mag.. thniah gak bkl dpt gegirl :)

DeQWa said...

Bagusnya akak....
tahniah akak & adik ....byk tue rm500,hehe...duet raye...

Chekgu Azrine said...

baiknya MZ.. hehehe

apa2pun tahniah ye MZ

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

cucu ppuan nenek yg paling sulung plak da masuk umur 24thn pun..ngeh3..

SyUhAdA said...

thniah wat adik MZ..

mummy_ayu said...

congrats to ur sis!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhh dapat 500 vocher..melaram sakan ne.. ila lumpenah beli magzine ne.. kena jengukla jugak ne..hihi

MamaYatie said...

wahh..untungnya adik mz..kakak yg tolong joinkan contest..so sweet!

Ummi Dania Yasmine said...

wow gegirl!!! Tahniah Hanim

tiefazatie said...

wah..tahniah2..hee..

Nisa' Azman said...

hehe.. bestnye dpt voucher RM500.. leh aa shopping brg baby & ibu kn? hehe.. XP

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails