Thursday, 21 July 2011

Lil Ariff is one of winners | Parkson When I Grow Up Contest

Phone call that I received ptg semlm ialah dari Parkson.
well...tak de rezeki nak menang one of 4 hadiah utama, tapi syukur gak, sbb lil Ariff is one of 20 conso winners for Parkson When I Grow Up Contest  :) contest ni nationwide and nak kena amik pic baby dgn working attire :)

ni flyer contest tu...and list hadiah yg lil ariff menang :)


nilah the winning pic--lil Ariff as lil doctor :) pic papa yg snap, mama siapkan baju ajer--gigih cari baju putih--beli kat jusco au2 ni , set mainan doctor tu pun me beli kat jusco :) and zharfan tukang buat ariff senyum dpn kamera--kiranya family team effort ni :)


actually, ni 2nd time ariff menang contest parkson, last year pun menang conso gak :) this year punya result belum kuar kat website parkson.

ni last year punya result (theme most stylish baby)--ada tu terselit nama lil ariff as one of conso winners, tapi nama ajer, tak de pic  pun :p yg 3rd prize winner tu anak one comper nama hassiemah, and this girl also one of finalist johnson baby last year :) cute kan and sgt pandai posing :) 1st and 2nd winner are chinese


hadiah yg ariff  utk this year, menang valuenya RM1,350-00, sbb termasuk Marie France slimming voucher RM800 tu (selain baby products RM500 and parkson voucher RM50)--teringin nak guna/try voucher tu, tapi takut kena paksa amik slimming pakej yg mananya costnya kan ribu raban--kakak me pernah kena masa pegi konon2 free consultation kat philip wain last few years..

tq sbb sudi baca :)

Alhamdulillah, moga2 murah rezeki me and my family, juga uolls yg tgh baca entry ni..amiin...

note : 9th winning for july

20 comments:

mama tisya said...

tahniah ariff

blog-tips-kurus said...

Aamiiinnnn... rejeki murah sis & family ni. pandai dia senyum ceria. kalau ai jadi juri, memang short-listed boboi ni. :-)

Nisa' Azman said...

congrats lil ariff!! Xsia2 MZ n famly wat team effort kn..hehe.. Wah, hadiah conso pun byk gak eh..smpi RM1000+.. ^_^ xpenah pun msuk contest2 parkson.

ajumohit said...

tahniah lil arif...wah ade gaya dah jd doctor ni hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amin!!!!! bestnye dapat join contest budak2 ne

mummy_ayu said...

best tu hadiah......congrats lil arif..memang tomei...:-)

Eyriqazz said...

tahniah..murah rezeki MZ ngan contest...

mama rifQy said...

wah..sgt2 beruntung satu keluarga..effort yang berbaloi!!!

ZanaNordin said...

congrate ariff

Nana said...

tahniah!! bez nye menang adiah besar2 ni kan

waalllaa! said...

tahniah mama! semoga murah rezeki selalu...

cikpia said...

he deserves it!!! so cute..... congratulations kak mama!!!

Ardini Humaira said...

tahniah buat anak akak. bertuahnya :)

aimi shaniza said...

walla...cutenya ariff....n beshnya hadiah...

Chekgu Azrine said...

Tahniah fot little ariff

AyuArjuna BiGoshh said...

comey lil ariff besar nanti boleh jadi real dr :)

kayyana said...

tahniah ariff.. die mmg comel.. sgt comel di depan kamera.. kak, akak sedar tak anak akak sgt peramah di depan lensa.. dan lensa sgt sukekan die... die pandai bergaya... dan die ada bakat leh jd model tau kak.. heehe.. good luck ariff.. go go ariff..

Adyshariz said...

hadiah best tu..tapi yg slimming tu mmg kene tanya betul2..

tahianh ariff..mmg muka rezeki anak MZ ni.. :-)

Em's Family said...

bestnyer hadiah Ariff... sebab family effort lah ade rezeki Ariff tu!! good job papa Ariff!! and Ariff for your smile!! anyway, i love 3rd prize winner compared to the 1st prize.. :d

tiefazatie said...

murah rezeki sis nie..hadiah menang ribu2 seh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails