Thursday, 28 July 2011

Buat entry dgn perasan jeles meluap2 :p | me cilok pic kwn2 kat Notts @Lavender Farm

MZ MZ, cian sungguh--tgk org pegi posing2 kat kebun lavender, terus rasa jeles tahap gaban

baby dlm pic nama zafran --anak kawan me kat notts 

masa MZ kat notts last year, tak tau kewujudan kebun ni--so sempat pegi ldg epal+ strawberry ajer


lavender farm ni kat snowhill, 50 min dari notts--ni info pun cilok dari FB kawan me--nama zuhaidah :) her baby boy nama zafran --dlm 1st pic tu..--member2 kat notts selalu confuse dgn nama my zharfan, sbb terbalik ejaan sikit ajer heheh


tak tau ler ada ker tak peluang me utk golek2 posing2 kat kebun lavender ni (dlm mimpi ajerlah --unless me pegi cuti2 obersi :p) ---kat aussie pun ada kebun ni--me pernah baca kat blog sapa ntah...


zuhaidah, hubby and their baby boy
perhatikan rumah tepi ldg tu--sgt comel kan :)

lavender is purple and wangi--ada gak lavender putih kot...subhanallah--cantik kan ciptaan Ilahi..

zafran ni putih melepak kulitnya :) mcm anak cina :)


note : now me paham bagaimana rasa perasaan jeles itu--ie time uolls tgk my pics masa me posing2 kat ldg epal, ldg strawberry last year....


7 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

hehehehe... nnt2 mz pi la ke sana lagi.. :)

Chekgu Azrine said...

insyaAllah.. ada rezki MZ gi sana lagi.. hehehe

Oyis said...

eh lavender masih berbunga ye skang? ingatkan masa spring aje, summer dah x de...

deqlis said...

cantik tmpt nie...

anisalya said...

xpe la MZ...cium bau perfume lavender je dah la.

hehehe...

deem said...

tau takpa....hahahaha.lavender mmg wangi...i like!!! ;)

tiefazatie said...

serius cantik gle!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails