Monday, 11 July 2011

Confession of a SHOE-HOLIC

MZ = dressholic, bag-holic...and also shoe-holic (lama dh tak minum horlics :p) adakah anda spesis yg sama mcm MZ? kita geng wokeh :)

anyway, semlm masa pegi MV, sibuk cari sale sbb nampak entry kat blog ayu rafikah...me dok ingatkan jusco member's day, rupa2nya promo branded bargain ajer, bkn dlm jusco tapi kat MV exhibition centre

tak de plan nak beli apa2 pun, sbb poket pun tgh musim kemarau ni..

kemarau2 gak..tapi bila dh ronda2...ternampak plak sepsg sandal yg me suka--my taste design gini..kaler cream--so boleh match dgn apa jua kaler baju..50% discount--harga asal RM60, lps diskaun jadi RM30..kalau poket tgh tebal, maunya me angkat 2-3 psg :p

so me pun beli..then ckp dgn mr hubby, kira sandal raya ni (yolah tu ), sbb kaler bj raya thn ni ialah kuning/cream :)

tapi rasanya me nak pakai sandal ni pegi ofis--kira mcm testing dulu :p

note : ni 1st kasut/sandal yg dibeli sejak MZ balik Msia dh dua bln 3 minggu ni ;)

uolls bila last sekali beli sandal/kasut baru?

tq sbb sudi layan entry ni, and tq once again sbb sudi CLICK SINI!


12 comments:

Jiji-Fify said...

suka sandals2 MZ tu.. nampak selesa je pakai

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Nana said...

last bli ksut jumaat lepas
skang ni dah slow
klw dulu tiap2 bulan mesti 2 kasut
wajib

Aku Ibu Muda said...

30 murah dah tuu

mama rifQy said...

na pon suke kasut!! tapi tak suka sandal yanga de tali kat belakang!ssh nak pakai

mama rifQy said...

mz..link CLICK SINI..xkuar la..silap link kot

deqlis said...

last beli selipar jekk..hehe..terputus ahad lepas..

Bionic women said...

x sempat nak menerjah sale ni..huhu

b a m b a m ' s said...

dah lama jugak x beli kasut..heheheh..tungu pose kang lar..beli kasut raya..kekekeke

::cikjuju::◕‿◕ said...

bile nak raya jer baru beli yg mahal2 sikit..eheh...itu pon pow owg yg dah keje la..kehekeh

tiefazatie said...

nampak best pakai..tp ifa suka bertutup nie..jrg dh pakai gini..haha..sllu pakai sneakers je..xpun mary jane..kalu x selipar toilet je..haha

AyuArjuna BiGoshh said...

ha ha ha no komen. Terjebak jugak ya :)

Chekgu Azrine said...

last beli kasut masa nak gi Bandung.. hehehe.. harus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails