Thursday, 14 July 2011

Sudah 3 bulan pun | pregnancy moments photoshoot

apa yg 3 bulan tu? what?? MZ dh jadi mak buyung? owh mungkin tidak...:p

3 bulan tu ialah 3 bulan me & family berada di Msia...dh 3 bln pun kami meninggalkan bumi UK...me ckp dgn my zharfan, soon kita semua akan melupakan UK...zharfan kata, he's got his frens' pic, so takkan lupa, cuma lupa nama kwn2 ajer ;)


if one day me ada byk duit, me nak pegi UK lagi --dgn my family of course, Insya Allah :)

anyway, me selalu sms my adik kat kg yg tgh preggy tu, dia kata, next week dh cukup 7 bln pun...masa me balik kg ari tu, peyut nya baru 5 bln, so time photoshoot tu (feeling photoshoot sbb guna DSLR :p), peyut masih less boyot :)

saje nak tepek her pics :) sbb semua pun me yg snap2 ni :p --me tak de pic gini time me preggy2 dulu2 :p (2 kali ajer pun dh preggy :p)





due date sometime in september ie lps raya--maunya time tu me ada kat Sweden (klau jd gi sweden)

tq sbb sudi baca :)


7 comments:

Chekgu Azrine said...

bestnya MZ nak gi Sweeden...tahniah kepada adik MZ ye

mama rifQy said...

wah..bakal mama!!! Tahniahh yeee

mummy_ayu said...

ayu pun..tak pernah berPS masa preggy..amik gambar biasa2 je la..

eima said...

aku pun tak penah amik gambo gitu ... hehehe

Nana said...

ala suke tgk org pregnant
comei je

Oyis said...

sweden tu conf ke kak suzie? dah 3 bln ek balik? cpt tul masa berlalu

tiefazatie said...

comel je bakal mama nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails