Tuesday, 5 July 2011

Mode dalam hati ada taman | dapat email dari Pa Ma

actually me guna my SIL''s name utk join contest pa ma (May 2011 issue)...sbb nama me rasanya dh diblacklist oleh pa ma ---dulu2 last few years, me mcm kerap menang contest pa ma, then since 2009, nama me dh tak menang apa2 dh..hadiah yg paling mahal/besh me menang dari pa ma ialah camcorder JVC worth RM3k, thn 2007.

so semlm, adik me fwd email yg dia dpt dari pa ma, that we won kasut baby ni..
me happy sbb kasut ni harga RM73-RM98 sepasang:) rezeki2 :) kebetulan my lil Ariff's shoes semua dh buruk2 ni :p


tq pa ma!! tak sbr nak tunggu kasut brand Hubshe dan Ginoble tu sampai :)

nilah promo contest pa ma may2011 yg me join tu


uolls selalu ke join/menang contest dlm magz pa ma ni?

note : 5th winning for July 2011


26 comments:

Wan Amira said...

congrats!!! kasut raya terus!!

Unknown said...

Wahhhhh congrats ariff!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Pija Madzlan said...

TAhniah...saya tak pernah lagi masuk contest di PaMa ni sbb banyaknya kena hantar gambar dan saya agak malas utk itu... (eceh, macam le kalau hantar gambar boleh menang :P)

Anonymous said...

wah tu dia
mz dah panas enjin hehe
dah start mengontest kat mag
saya xpernah lg
join mz
nanti la
tingin gaks

eima said...

tak penah join + menang la dear...hehe anyway congrats

akiratoriza said...

saya tak penah join mana2 contest yg melibatkan magazine. mesti bestkan dapat hadiah yang grand2 cenggitu..

p/s : jemput join GA saya tq.

Farra Dhelina said...

BESTNYA! taniah sis!

mummy_ayu said...

wah...best tu..tahniah!!!

mysha said...

fM taK perNah lak meNaNg aNy contest.. ada tips ke mCm mn nAK meNang conTESt??leh shARe ngaN fM.. ;)

kak ina kl said...

tahniah menang lagi..rezeki anak kamu..
edit gambar kat picnic.com..cubalah

yantz-yeem said...

wahhhh tahniah...!!!kak kita kna pilih kasut tu kat dlm web H&G ke mcm mana?sy pun antara yg bertuah gaks tu...kalo boleh pilih x sabar nak merabun kan mata nih heheheh...lom reply lagi emel Pa&ma...sbb baru bkk emel hari ni...anyway tahniah..beraya ngan kasut baru lah anak2 kite hehehe...

p/s: jom kak suzie vote sy dlm nippon paint..tingal 5 hari je lagi...tq

Unknown said...

tahniah lil boy...

huhu cam mana nak menang,kalau contest dalam magazine pun setahun sekali jer join...

hanani said...

seronoknya..rajin MZ join contest.. Tahniah ye :)

Jom baca ni :Fesyen Jumpsuit : Cantik bergaya bila kena caranya..

Jom baca ni :Gaya Wirawati Datuk Siti Nurhaliza dalam askar wataniah..

syanasaid said...

tak pernah menang sbb selalu sempat isi form jek
tp tak pernah anta
hahaaa

tahniah ye

ummi sofiyyah said...

slms, lama x tinggal jejak kat sini...tp ummi mmg pembaca setia blog MZ ni...tahniah mng hadiah kasut mahal tu...sure lil ariff suka sgt....

Nur-nba said...

Congrates!!.. Kak Suzie ni tersangat la rajin orangnya nak join contest.. Kreatif pulak tu.

Lepas ni dah tak payah pening2 kepala nak cari kasut raya untuk Ariff.

Cik Bambam said...

tuh diaaa! terus kena block nama sbb selalu menang! ekkeke..mcm kita kena ngan suria.fm ari tuh..heheheh

Chekgu Azrine said...

tahniah...murah rezeki MZ.. guna nama org lain pun menang!!

Unknown said...

tahniah MZ

Mama Zharfan said...

@mira : hehe rezeki lil Ariff ni :)

@Jiji-Fify : tq :)

@Sitisifir : eh, try dulu, semua baby pun sgt comel :)

@Nana : jom la join2 Nana :)

@eima : tq :)

@akitoriza : besh :) tq sudi invite me join ur GA, nanti kalau sempat me join :)

@farra & mummy ayu : tq :)

@mysha : kena rajin antar hehehe and kalau pic based, antar pic yg kita rasa paling cantik yg kita ada :)

@kak ina KL : tq kak ina, nanti me try :)

@yantz-yeem : rasanya hadiah tu pihak karangkraf yg tentukan, kita just bagi saiz kasut anak ajer :) congrats to u tau!!

@Ibu damia aleesya & hanani : tq :)

@syanasaid : nak kena rajin heheh

@ummi sofiyyah : tq sbb sudi singgah, me dh reply ur email :) harap u tak kecik ati tau

@Nur-nba : tq :) memang me minat, sbb tgk my geng compers menang hadiah2 grand (ayu rafikah, wansteddy)

@bambam : heheh dulu2 ajer selalu menang, then dh tak menang langsung..cian me :p

@Chekgu Azrine : tq :)

Mama Zharfan said...

@Eyriqazz : tq :)

deqlis said...

wah!! cayalah...dpt kasut raya terus tue...congratz...

deqlis jarang join contest kat mag..kat intrend pernah cuba tapi takde rejeki lg...

belog|amiyo said...

rajinnya join contest. btw tahniah. rezeki anak-anak. hehe.

Wan Anie said...

Saya pun hantar peraduan kasut ni.... tapi :(

kena belajar dengan MZ camana nak memang peraduan nih...! :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SUZZZZZZZZ..I MENANG JUGAK.. NANTI I PINJAM GAMBAR NE YE..HEHE

tiefazatie said...

wah..murah rezeki ariff nie..
ifa lum lg berjinak2 nie..mklum la..blum kawen ie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails