Sunday, 17 July 2011

Nasi dagang Ulik Mayang | sedap sungguh!

me adalah penggemar nasi dagang --both nasi dagang kelate or ganu, dua2 pun me suka :)

ari semlm, sblm antar my zharfan pegi Smart Readers kat Taman Melati, weolls singgah breakfast kat restoran Nasi Dagang Ulik Mayang ..dulu2 pernah ada controversy psl restoran ni (sheila rusly case)


anyway, nasi dagang yg me mkn--lauk ayam gulai--sgt sedap!!


and ada byk kuih muih yg sedap kalerful--harga kuih muih ni 3 pcs RM2, nasi dagang harga RM5.50 sepinggan :)


my zharfan pun suka mkn nasi dagang ni :) ikut selera mama nya :)

ada gak nasi lemak dgn pelbagai lauk pauk as part of breakfast menu kat restoran ni.

uolls suka nasi dagang tak?


19 comments:

ziraziz said...

suka nasi dagang...tp jrng mkn yg bli kat kdai..slalu mkn nasi dagang yg nenek bt je :)...

ADEEYA said...

Saya kurang nasi2 ni tp my family suka sangat makan nasi dagang. :)

Nur-nba said...

Salam.. Memang suka nasi dagang.. walaupun bukan orang Terengganu.. hehe

Ummi Dania Yasmine said...

tak suka nasi dagang tapi me suka nasi kerabu....

Mama Balqis BPB said...

suka nasi dagang ikan tongkol!!!me tak pernah try dgn lauk gulai ayam...cam tak kena.

SyUhAdA said...

x penah makan..hehe..
mak syu suka la mkn.

tiefazatie said...

ifa xpandai makan..haha..

transformed housewife said...

sy kure' sikit nasi dage ni. tapi sekali sekala okla.

umialya said...

suka 3x

DeQWa said...

suke jugak,wlupn sy bkn org pntai timur

Ijah EmoTemo said...

ijah suka nasi dagang t'ganu :)

Chekgu Azrine said...

eh..nasi dagang ulik mayang.. nearby my house ler...me staying at Taman melati.. but kureng sikit suka makan kat ulik mayang.. penah makan sekali je.. to me kurang sikit la MZ.. selalu makan beli kt pasar malam je...hehehe

♥SyilaSyira♥ said...

nasi dagang ni xbrapa pandai makan... tapi klo nasi kerabu mmg best..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

senior ila suka makan kat sini...

Mama Zharfan said...

@ziraziz : me tau mkn kat kedai ajer hehehe

@Adeeya : lain org lain taste kan :)

@Nur-nba : boleh geng dgn me :)

@ezz : me dua2 pun me suka heheh

@Mama Balqis BPB : me prefer ayam compared to ikan :) sbb suka ayam gulai so me ok ajer :)

@Syuhada : try la, kot2 suka lps ni :)

@ifa : heheh

@transformed housewife : me suka tapi tak mkn kerap pun sbb akan jd jemu gak kalau kerap sgt :)

@umialya : heheh sama dgn me :)

@deqwa : boleh gend dgn me :)

@ijah emo temo : me dua2 pun me suka

@Chekgu Azrine : me jrg pegi psr mlm :) dekat jer umah u dgn umah me ni, one day kita jumpa yer :)

@SyilaSyira : me dua2 pun bedal ajer hahaha

@ila mama amana : me baru 1st time try mkn kat sini :)

Nana said...

sedap kan?
penah sekali makan sini
thn lepas

NM02 said...

ni dah dekat sangat ngan umh saya

azura samsuddin said...

belum lg berkesempatan dtg mkn sini tp pakcik husband slalu citer psl ulik mayang ni, pakcik tu mmg cerewet bab mkn tp kalo die ckp sedap tu means mmg sedaplah he3

deqlis said...

sedap kan?? deqlis pernah 2 kali makan kat sini...sekali masa kerja sebab cover personaliti anggun pemiliknya dan kali kedua pergi ngan member...

restoran nie pemilik Datuk Azlina Che Abdullah atau lebih dikenali dengan Datuk Azlina D'navechee jutawan kosmetik tue...

menu2x dia best2x dan sedap2x;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails