Monday, 25 July 2011

3rd pillow book

me dh stop join blog contest since last few weeks--faktor hilang momentum and kekangan masa, tapi masih ada lagi saki baki hadiah yg baru sampai--hasil kemenangan last month or last few months

ni parcelnya, delivered via poslaju





comel sgt pillow book ni :)



actually, ni 3rd pillow book yg me menang for my kids hasil blog contest --last year pernah menang 2 pillow books, one of them me bagi kat my nephew (eham)

me baca pillow book ni kat my 2 boys time weolls golek2 atas katil sblm tido :)

citer snow white, tapi fairy tale kan, so tak per baca utk boboy pun :) me suka watak snow white ni --sleeping beauty :) teringat masa pegi disneyland and posing2 kat sleeping beauty castle :)--rindu nya nak pegi lagi :p


tq sbb sudi baca :)

11 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

bila lah i nak smpi ke pareee

SyUhAdA said...

hadiah yg best..~

Nana said...

wah cutenye..

Ummi Dania Yasmine said...

Nak sangat gi Disneyland....bila lah my turn....

KSWSK said...

mmg comelll..

juelee said...

saya pun ada 3 bijik pillow book

Ya ALya said...

MZ yg cun.....

tiefazatie said...

wah..bestnya..murah rezeki anak2 sis nie..

Oyis said...

pillow book tu camne ye?

Em's Family said...

tak pe bile penting, hadiah sampai sure senyum meleret. jadi pembakar semangat untuk join contest lain pulak :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

samalah ila pun dah stop contest kat blog.. mcm penat lak & masa tueee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails