Thursday, 28 July 2011

The much awaited photobook TERMAHAL from InTrend - Measat Publication

kronologi : i won InTrend contest in Feb 2009 issue, the letter from sponsor (Freeze Photography) received in May 2009




photoshoot with Freeze PhotoG was done early Oct 2009...then Freeze became freeze----missing in action--even InTrend/Astro tak dpt contact Freeze....sedih tau..sbb---sia2 me and family buat photoshoot kat taman KLCC--masa tu ariff sgtlah baby lagi...ingat nak jdkan kenangan pics time ariff kecik2...

then InTrend ganti hadiah tu--sbb value more than RM2k kan...inTrend sudi tunggu me balik Msia..

apr 2011 yg lps, ie 2 minggu lps me balik Msia, me attend photoshoot+make over kat office intrend kat sri kembangan--photoshoot kat tmn bkt jalil--this time with photoG astro nama joe



and finally...

semlm, photobook+DVD dgn pics berjuta2 lemon telah siap...me pegi collect kat office inTrend :)


and, antara hampir 10 photobook yg me ada so far--this one paling high quality--leather hard cover



and every page sgt tebal, pic sgt cantik kualitinya--me yakin valuenya more than RM300 ni :) 40 pages--8x12 inch :)


me suka all the pics hasil PS ni..siyes terbaekkk hasilnya :)


so menang 2009, dpt hadiah 2011 --finally :) Alhamdulillah




note : nanti me buat entry bergambar :)--sbg kenangan di hari tua nanti :) nak kena resize dulu :)

uolls dh ada koleksi photobook tak?? esp those yg sgt suka posing2 tu :)


19 comments:

mama tisya said...

cantikkkkkkkkkkk

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringin jugak nak buat photobook utk anak me yang baru sorang tu :)

mama rifQy said...

sangat chanteq okkkk !!!!!

cikpia said...

bebaru ni birthday my bf, first time i ordered a pbook. walau tak sehebat urs tapi i was sooooooooo happy with the outcome.

nak buat lagi dan lagi lah pasni. he he......

MamaYatie said...

Ya Allah! cantek sngt MZ..semua gambar perfect jer..happy family!!

mummy_ayu said...

bestnya..hadiah yg sgt best... :-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantikkk sgt2 ;-)

Mama Balqis BPB said...

Cantik gambar...sronoknya tgk gambar famili ceria!

Chekgu Azrine said...

Mz sangat cantik dalam gambar2 ni.. hasil DSLR?

AyuArjuna BiGoshh said...

sukenya tengok gambar2 dalam ni PB ni :)

KSWSK said...

semua tersenyum lebar je dlm gambar tu..

Safiah Ibrahim said...

shantekkkk

Nana said...

lawa nye mz makeup!

Matjoe said...

mantap laa MZ

aimi shaniza said...

Waaa cantiknya....best plk tgk ps ni...tp shy la plk nk posing mosing ni...ehee

b a m b a m ' s said...

CANTIKKK!!! :p

TERINGINNYA.. HUHUHU

εïз mummyHaza εïз said...

cannnteekkk...

saya tengah tunggu photobook siap.. Gambar kawen dulu2... That time masih guna filem kodak... entah mane perginye filem tu.. Ni nak buat backup mase tua,,,. hikhikhik

Fana Flora said...

kenangan sepanjang zaman ;)cantik gambar-gambar tu. family MZ memang pandai pose dpn camera. natural!

tiefazatie said...

bestnya!ifa sebiji pun xde lg sis..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails