Tuesday, 26 July 2011

Bila rindu..

sgt2lah penting kan utk kita beli souvenir bila pegi holiday kat mana2...esp kalau tempat yg kita tau kita may be akan pegi sekali ajer utk seumur hidup...

ni harga 16 euro kalau tak silap..ingat2 lupa dah..

bila rindu..

ni harga 10 pound

tgk pics, and souvenir2 kenang-kenangan ajer...

ni almari kaca beli kat IKEA--rasanya semua org ada almari ni kat umah masing2 kan :)

uolls biasanya beli souvenir apa kalau pegi holiday? selain FM lah..

note : ada ker org tak suka pegi holiday..


19 comments:

gadis kepastian said...

beli juga kadang2..p gk xslalu dok umah bila xda kat umah adik2 main...hehe

Cik Tqah said...

xpegi holiday..huhu

AyuArjuna BiGoshh said...

my hubby suke beli t-shirt :)

Cute MuM said...

beli FM jer..
yang lain tak... sebab tak tau nak letak mana..
1 almari dah letak hadiah pin boling
1 lagi barang MU..

Mama Zharfan said...

@gadis kepastian : :) tq sbb sudi komen:)

@Cik Tqah : takkan tak pegi langsung? day trip pun kira holiday gak :)

@ayu : me kdg2 beli gak t-shirt :)

@cute mum: betul gak tu..kdg2 umah dh penuh kan heheh tapi kalau tempat spesel memang wajib beli souvenir spesel gak kan :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

snowball wani ade dalam kotak lagi cik ngah..hehehehe...

nUR_rOsALiNdA said...

Kita suka beli fridge magnet..Hehehe~

Ummi Dania Yasmine said...

i tak berapa nak beli apa2. masa kat Aussie i beli beg koala bear and pencil case kangaroo untuk dania, key chain and jam perth australia. selebihnya totally untuk duit jalan2....

ADEEYA said...

Keychain and postcard :D heehehe and amik gambaa banyak2 :D

Ijah EmoTemo said...

yup btol tu! nnt boleh tgk bila rindu :)

mcm ijah skrg still suka FM je ;)

DeQWa said...

sy suke beli t-shirt yg ade tulis nama tempat tue,hehehe

mama rifQy said...

me rase cam xde yang tak suka pegi holiday!!wajib akan sukaaaa

Ad Rifza said...

Kalau jrg berpeluang holiday adalaa..hehe bz keje jer..huhu

Oyis said...

saya ni kurg membeli souvenir. tggl gmbrje la kenangan huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka g holiday tapi kena tgok budjet dulu kekeke

Nana said...

saya xde almari tu ktumah hehe
sy mgm suke bli fm
sebab saya kurang suke soping klw oliday...
oliday tu mmg utk oliday je ahhaha

Myra Jay said...

Teringin nak beli almari camni gak sebab leh tak barangan kenangan kat sini.. :)

tiefazatie said...

comel je kenang2an sis beli..
nasib baik beli kan2..hee
er..xde almari tue sis..hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

selalu beli FM tapi kalo husband dia suka beli baju

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails