Friday, 1 July 2011

Permulaan July 2011 yang mengujakan | me won PHOTOSHOOT with EOG---tq tetikusrusak.net!

alhamdulillah..tghari td dpt email dari juanita@tetikusrusak.net, that me the 1st prize winner for  Contest Birthday Party paling happening :)


result contest ada kat link :

http://www.tetikusrusak.net/dan-pemenanggg-nyerrrr-jeng-jeng/
Berdasarkan kepada keputusan juri, 6 entry telah layak memasuki ke peringkat akhir
Contest : Birthday Party Paling Happening
Secara basicnya, entry2 tersebut telah memberi tahap kreativiti yang maximun dimana para juri Puan Zubye dari EOG & Puan Izan dari Dhahabiy Chocolate Pening kepala migrain untuk memilih…….hasilnya, mereka menamakan kepada saya 6 entry tersebut.

Namun, pihak organizer hanya dapat menyediakan 1 hadiah utama & 1 hadiah tempat ke-2. Oleh itu, saya bermurah hati untuk memberi hadiah saguhati kepada 4 entry.

Selain daripada gambar & cerita yang menarik, saya cuba mendapatkan nasihat pakar yang selalu buat contest. Melihat pada sisi lain, saya bersetuju untuk menilai Blog2 tersebut melalui PageRank. Keputusanya seperti berikut.

TEMPAT 1
www.suzie284contest.blogspot.com
Tahniahhhh!!!! kepada pemenang…kepada yang kurang bernasib baik, jangan risau. Insyallah, saya dengan merangka contest ke-2 anjuran saya dimana ia lebih mudah & lebih ringkas. Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi memeriahkan contest di www.tetikusrusak.net….
Teruskan usaha anda untuk memenangi apa2 contest dimana-mana jua..tak rugi pun, malah ia dapat menajamkan pemikiran & menyihatkan tubuh badan anda dari rasa iri hati & hasad Dengki :)


tq jury, tq organizer, tq sponsor :)

teruja sbb value hadiah ni rasanya not less that RM500--photoshoot dgn the famous EOG (zubye) :)
so far rezeki me & family sgt murah bab2 photoshoot ni :)

juanita@tikusrusak kata, me jd winner sbb pagerank blog me tinggi--emmm..me pun wonderlah, sbb me tak pernah check pun my blog page rank--me dgn penuh curious pun check page rank blog me--me google 'check page rank'--nilah hasilnya...



ni page rank utk blog Miles of Smiles bukan blog contest tau -->>> 4/10 :) not bad utk blog taraf anak bilis ni hehheh

anyway, page rank utk blog contest me ialah 2/10 ialah standard page rank blog2 cicit bilis tu :) :)

tq sbb sudi baca

note : 1st winning for july 2011


14 comments:

Azlina said...

blog sis mmg hebat..tahniah sis

Lelord said...

tahniah MZ

tiefazatie said...

wow!serius best gle hadiah sis!tahniah!

Fiza Rahman said...

Bestnya...tahniah MZ ☺☺☺

Pija Madzlan said...

tahniah MZ...jenuh sengih nnt depan kamera:P

kak ina kl said...

tahniah sebab menang lagi..kali ni google memang baik hati nak bagi pr yang bagus kepada blogger. Dulu jangan haraplah

Ayu Zarina said...

tahniah...dah check page rank..3/10..ok lah kan...hehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

tahniah!!! bestnye hadiah tue :)

Fana Flora said...

wow! murah rezeki MZ. dapat free photoshoot. congratz MZ ;)

hanani said...

hebat blog u ni MZ..bukan taraf bilis ni.. :) tahniah ye, banyak gak u menang contest ni kan.. :)

Jom baca ni :Pengaruh iklan sangat kuat. Hada Labo, Loreal, Aiken..Diriku telah terjebak..

cikpuanhady said...

tahniah mz..

waa..dah tinggi pr blog ni..cayolahhh..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

mama tisya said...

tahniah..best tu cz dpt photoshoot ngan zubye...page rank kita 3/10

mama_umar_maryam said...

tahniah mz!! kak zubye owner EOG tu senior sekolah zety tuh, mmg bertuah la mz, gamabr2 die mmg lawo2!

juanita said...

opss...baru perasan n3 ni..
wah kene slalu masuk sini la. nak dptkan aura menang contest...hikk.hi...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails